Dereceye giren kuşçular ödüllendirildi

Trakya Güvercin ve Kanatlı Hayvanlar Sevenler Derneği'nin 15 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında hakem eşliğinde  Çerkezköy,Kapaklı,Saray ve Vize ilçelerindeki kuşçular arasında düzenlediği  pr

Çerkezköy 17.10.2016 20:08:00 0
Dereceye giren kuşçular ödüllendirildi

BU YIL İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Ödül töreninde konuşan Trakya Güvercin ve Kanatlı Hayvanlar Sevenler Derneği Başkanı Eşref Akgün, “Geçen yıl başlattığımız ve geleneksel olarak sürdürmeyi amaçladığımız  Profesyonel Oyun Kuşu yarışmamız bu yılda ikincisini 15 Haziran ve 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdik. Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize’de yer alan kuşçular arasında yarışma düzenlendi. Profesyonel  Oyun kuşu yarışması hakemler nezdinde yerinde yapıldı. Yarışmaya çok sayıda yarışmacı kayıt yaptırmasına rağmen katılım az olmasına üzüldük. Önümüzdeki yıl katılımın daha çok olmasını bekliyoruz. Bu akşam ödül törenine katılımınız nedeniylede tüm katılan arkadaşlarıma dernek başkanı olarak şahsım ve dernek yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.”dedi. Akgün yarışmaya kuşçuların Mardin cinsi oyun kuşlarıyla katıldığını da belirtti.

 

“BU TÜR ETKİNLİKLERE TÜM KUŞ SEVERLERİN KATILMASI GEREKİR”

 

Programda konuşma gerçekleştiren Hakem Heyeti Başkanı Hasan Erişken’de, “Öncelikle bu akşam ödül törenine Trakya’mızın yaklaşık hemen hemen her ilçesinde konuklarımızın buraya gelmesi bizleri çok mutlu ettiğini belirtmek istiyorum. Güvercin Sevenler ve Kanatlı Hayvanlar Derneği Başkanımız Eşref Akgün’ün üstün gayret ve çabalarıyla gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar biz kuş sevenler için çok önemlidir. Başkanımızın da belirttiği gibi yarışmaya kayıt yaptıran çok oldu ancak yarışmaya katılımın az oluşu gerçekten bizleri üzdü. Umarım önümüzdeki yarışmalarda bu sayı beklenenden fazla olur. Yarışmaya katılan arkadaşlarımızı da kutluyorum. Yarışmaya katılıp da derece yapamayan arkadaşlarımızı da tebrik ediyoruz.Gerçekten çok iyi ve zevkli bir yarışma oldu. Bu organizasyonun iyi olması için özveri ve titiz çalışma gösteren Dernek başkanımız Eşref Akkün’ü de kutluyorum.”dedi.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından Trakya Güvercin ve Kanatlı Hayvanlar Sevenler Derneği Başkanı Eşref Akgün, Profesyonel  Oyun Kuşu yarışmasında birinci olan Vize  Evrencik köyünden Hakan Karaarslan’ı tebrik ederek birincilik kupasını verdi.Yarışmada ikinciliği elde eden Çerkezköy’lü kuşçulardan İsmail Genç’e ikincilik kupasını Hakem Heyeti Başkanı Hasan Erişken verdi. Yarışmada üçüncü olan Vizeli İsmail Maden’in annesi rahatsız olduğu için törene katılamadı. Maden’in  ödülünü ise kendisine verilmek üzere Dernek Başkanı Eşref Akgün’e verildi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10