Dar gelirli öğrenciler belediye ile sevindi

Çerkezköy Belediyesi tarafından dar gelirli ve ihtiyaç sahibi toplam bin öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapıldı. Okul yönetimleri tarafından tespit edilen bin öğrencinin okul kıyafetleri ise ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 17.10.2016 20:15:00 0
Dar gelirli öğrenciler belediye ile sevindi

BİN ÖĞRENCİYE VERİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin ilk ve ortaokullarda eğitim ve öğretim hayatına devam eden dar gelirli ve ihtiyaç sahibi bin öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulunulduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Okul müdürlerimiz ve okul idarecileri tarafından tespit edilen toplam bin  dar gelirli ve ihtiyaç sahibi öğrencimize okul kıyafeti yardımında bulunduk” dedi.

 

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

 

Çerkezköy Belediyesi olarak eğitim ve öğretime katkılarının devam edeceğini sözlerine ekleyen Akay, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim hayatına devam edebilmeleri için Çerkezköy Belediyesi olarak üzerimize düşeni fazlası ile yapma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Eğitim ve öğretim yılı başında bazı okullarımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılamıştık, eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan tüm ilköğretim birinci sınıf öğrencilerimize çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk. Ayrıca tüm okullarımızın okul bahçesi ve çevre temizliğini yaptık. Şimdi de okul idareleri tarafından tespit edilen dar gelirli ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize okul kıyafetlerini teslim ettik” diye konuştu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10