Doğanspor'dan gövde gösterisi 5-1

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda haftanın maçında Çerkezköy Doğaspor deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz maçtan d

18.10.2016 20:26:00 0
Doğanspor

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Pazar günü Ergene’de oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya Alkan Yiğit, Bahadır Sava, Naim Pirinç, Alper Erilmez, Kenan Asilkan, Ferhat Şenel, Ferhat Kuş, Murat Kuş, Oğuzkan Çabuklar, Mehmet Ömer Bozkurt, Ahmet Çoşkun kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ilk dakikalarda kazanılan pres sonrası golü buldu. Mehmet’in ortasını iyi takip eden Oğuzkan düzgün vuruş ile Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Bu pozisyonda pres yaparken sakatlanan Murat Kuş’un yerine Anıl Koçoğlu oyuna dahil oldu. Golden sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz ikinci golü de hızlı buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Ahmet’in ortasını iyi takip eden Anıl gelişine mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek farkı ikiye çıkartan golü kaydetti.

 

VARLIK GÖSTEREMEDİ

 

Arka arkaya gelen gollerle birlikte ev sahibi ekip Ergenegücü Ulaşspor oyun disiplininden tamamen koptu. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren konuk ekip Çerkezköy Doğanspor’da Ahmet kendi çabalarıyla getirdiği topta dört oyuncuyu geçerek şık bir vuruş ile farkı üçe çıkardı. Karşılaşmada üç farklı mağlup duruma düşen Ergenegücü Ulaşspor kalan dakikalarda farkı indirmek için mücadele etse de istediği golü bir türlü bulamadı.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Karşılaşmanın ilk devresi Çerkezköy Doğanspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci devrede de üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor Oguzkan’ın ayağından bir gol daha bularak farkı dörde çıkardı. Tek kale bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda forma şansı bulamayan oyuncularına yer verdi. Disiplini kopan rakibi karşısında kanatlardan etkili hücumlar geliştiren Çerkezköy Doğanspor beşinci golüne Anıl ile ulaştı. Ev sahibi ekip Ergenegücü Ulaşspor ise son dakikalarda şeref sayısını attı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimiz Çerkezköy  Doğanspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezköy Doğanspor bu galibiyet ile puanını 12 yaparak averajla liderliğini sürdürürken,ligde ilk yenilgisini ve ilk puan kaybını yaşayan Ergenegücü Ulaşspor ise dokuz puanla üçüncü sıraya geriledi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10