Süper Lig'de 2.hafta heyecanı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 2.hafta Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. İlk hafta Aşağısevindikspor deplasmanında hiç beklemediği bir beraberlik alan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköy

21.10.2016 21:49:00 0
Süper Lig

EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Ligin ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Aşağısevindikspor’a konuk olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak karşılaşmadan da bir puan ile ayrılmıştı. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasına hazırlanan 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef üç puan. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

 

“PUAN KAYBINI UNUTTURMAK İSTİYORUZ”

 

İlk hafta iyi oyun sergilemelerine rağmen beraberlik aldıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Ligin ilk hafta maçında Muratlı’da Aşağısevindikspor karşısında hiç beklemediğimiz bir beraberlik aldık. Ligin başında yaşadığımız bu puan kaybı bizleri üzdü. Çorlu Kültürspor’a farklı mağlup olan Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edeceğiz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak ilk hafta yaşadığımız puan kaybını taraftarımıza unutturmak istiyoruz” diye konuştu.

 

KAPAKLISPOR ŞARKÖYSPOR’U KONUK EDECEK

 

Ligin ilk hafta karşılaşmasında Ergene Belediyespor’u farklı geçerek liderlik koltuğuna oturan Kapaklıspor ikinci hafta karşılaşmasında evinde Şarköyspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma da aynı saatte oynanacak. Şarköyspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Geçtiğimiz hafta Ergene deplasmanında iyi bir futbol ortaya koyarak farklı galip ayrılmasını bildik. Şarköyspor karşılaşmasına da iyi hazırlandık. Taraftarımız önünde iyi bir futbol oynayarak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını hedefliyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

SİTESPOR ZORLU VİRAJDA

 

İlk hafta evinde Muratlı Belediyespor’a tek golle boyun eğen Sitespor ise evinde Çorlu Kültürspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan zorlu müsabaka ise saat 15.30’da başlayacak. Ligin iddialı ekiplerinden birisi ile karşı karşıya geleceklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ İlk karşılaşmamızda evinde Muratlı Belediyespor’a tek golle mağlup olduk. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen arzuladığımız golleri bulamadık. Bu hafta ligin şampiyonluk adaylarından Çorlu Kültürspor ile mücadele edeceğiz. Sakat oyuncularımızın aramıza katılması ile bu maça tam kadro çıkacağız” dedi.

 

KARADENİZ SARAY’I KONUK EDECEK

 

Ligde averajla ikinci sırada bulunan 1461 Karadenizspor ise evinde Saray Belediyespor’u konuk edecek. Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde üçüncü sırada bulunan Marmara Ereğlisi Belediyespor ise evinde Aşağısevindikspor’u konuk edecek.Çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Ereğli Sahası’nda oynanacak. İlk haftayı bir puan ile kapatan Hayrabolu Belediye Gençlikspor ise puansız Ergene Belediyespor’u Hayrabolu Sahası’nda konuk ederken, Muratlı Belediyespor ise evinde Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10