Altınyıldız'da eğitimler hız kesmiyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş, çalışanlarına aldırdığı eğitimlere hız kesmeden devam ediyor.

Çerkezköy 21.10.2016 21:53:00 0
Altınyıldız

UYGULAMALAR İLE DESTEKLENİYOR

 

Fabrikanın eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde kendi branşında ün kazanmış eğitmeler her ay çalışanlara fayda sağlayacak farklı bir eğitim konusu seçiyor. Çalışanların yapılan anket sonucu oylarıyla belirlediği ve aldıkları eğitimler ise  sunumlar ve uygulamalar ile destekleniyor.  Yetkililer yaptıkları açıklamada “ “İletişim ve Beden Dili”, “Planlama, Stres ve Zaman Yönetimi”, “Liderlik”, “Motivasyon” gibi çeşitli konularda çalışanların sosyal açıdan gelişmesi de amaçlanıyor.  Farklı bölümlerden, farklı unvanlardaki çalışanlar bir araya gelerek kaynaşıyor, keyifli vakitler geçiriyor” diye konuştu.

 

EĞİTİMLER YARARLI

 

“İletişim ve Beden Dili” eğitiminde iki dakika boyunca birbirlerinin gözünün içine bakarak gülümseme çalışması yapan Altınyıldız ailesi çalışanları, uygulamalar sayesinde eğitimin enerjisinin hep yüksek seviyede kaldığını ve bu şekilde aldıkları eğitimlerin yararlı olduğunu kaydettiler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10