Mekan'dan Doğanspor'a moral kahvaltısı

Mekan Coffee Bistro işletmecileri Özer Adalı ile Nesat Küçük, düzenledikleri kahvaltı organizasyonunda 1.Amatör Küme B grubunda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor takımı oyuncuları, teknik heyet ve yö

23.10.2016 22:38:00 0
Mekan

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

1.Amatör Küme B gurubunda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor ligin 5.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor takımı ile karşı karşıya geldi. Saray’da dün saat 15.30’da başlayan karşılaşma öncesinde Mekan Coffee Bistro işletmecileri Özer Adalı ile Nesat Küçük, saat 12.00’da düzenledikleri kahvaltı programında oyuncu, teknik heyet ve yöneticileri ağırladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltı organizasyonunda dolayı mekan sahiplerine teşekkür eden Çerkezköy Doğanspor Sportif Sorumlusu Sabri Asbaş, “Takımımız bu sene başarılı maçlar çıkarıyor ve esnaflarımızın düzenledikleri kahvaltı organizasyonları ile verilen güven ve destek bizleri çok mutlu ediyor. Bu sene elimizden gelenin en iyisini yaparak ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Bizleri kahvaltıda ağırlayan Özer Adalı ve Nesat Küçük arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Mekan Coffee Bistro işletmecileri Özer Adalı ile Nesat Küçük ise yaptıkları açıklamada, “ilçemizi amatör liglerde temsil eden takımlarımızın her zaman yanlarındayız. Düzenlediğimiz kahvaltı programlarımızın devamı gelecek. Elimizden geldiği ölçüde takımlarımıza destek olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10