Yörük "Alınan kararların hepsi yasaldır"

Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fevzi Çoşkunöz ve Kapaklı 41 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İlyas Akdiş'in " S.S 25 Nolu Akarsu Birlik Kooperatifi araçlarını nas

Çerkezköy 24.10.2016 22:28:00 0
Yörük

“BÜTÜN HERKESİ ZAN ALTINA BIRAKIYORLAR”

 

S.S 25 Nolu Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsçüler Kooperatifi Eski Başkanlarından İlhami Yörük, önceki gün Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fevzi Çoşkunöz ve Kapaklı 41 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İlyas Akdiş’in yaptığı açıklamalara cevap verdi. Yapılan açıklamaları talihsiz olarak değerlendiren Yörük, bu açıklamaların tüm minibüsçüleri zan altında bıraktığını ileri sürdü.

 

“ALINAN KARARLAR TAMAMEN YASALDIR”

 

Yörük “  Yapılan açıklama tamamen açıklamayı yapan kooperatif başkanlarımızın kendi kişisel görüşleri olmakla beraber gerçeği yansıtmamaktadır. Yapılan açıklamada o yıllarda ben 25 Nolu Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsçüler Kooperatifi Başkanıydım. Yapılan bu açıklama eski yönetimi olduğu gibi tüm minibüsçü kooperatif ortaklarımızı zan altında bırakan bir talihsiz açıklamadır. Çünkü onların dediği gibi gerçekte böyle bir şey yoktur.  O günün şartlarında bizler yolcunun arz ve talebi doğrultusunda o günün Belediye Başkanı Ali Ertem ile görüşmeler yaparak değişim konusunu gündeme getirdik. Meclisin aldığı karar doğrultusunda da araçlarımızı büyüttük. Bu konuda kimse art niyet aramasın. O günlerde Tekirdağ Büyükşehir olmamıştı. Dolayısıyla bu tür kararlar Çerkezköy Belediye Meclisi,İlçe ve İl Trafik komisyonu kararı ile alınıyordu. Alınan kararlar tamamen yasaldır” diye konuştu.

 

“HİÇ KİMSEYE YAKIŞMAZ”

 

Yörük  “Her zaman Çerkezköy’de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan S.S. 25 Nolu Çerkezköy Birlik Minibüsleri Kooperatifi olarak ilçe halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek adına toplu taşımada o yıllarda yapılan araç yenilemesi ile bu günkü duruma gelindi. Karaağaç ve Kapaklı Minibüsçüler kooperatif başkanlarımızın yaptıkları açıklamalar sadece kendilerine olduğu gibi  bölgemizdeki mevcut tüm kooperatiflerimizin üyelerine de zarar vermiştir. Ayrıca başka bir işe yaramayacağı gibi vatandaşlarımızın da sağlıklı hizmet alımlarını engelleyecektir. Bu iki Kooperatif Başkanımızdan ricam gelin her konuda birlikte hareket edip UKOME  ile koordineli çalışma yaparak çözümlenmesi gereken sorunların çözümünü birlikte çalışalım. Herkes kendi bildiği doğrultuda onu bunu yersiz şekilde eleştirme yapması hiç birimize yakışmaz ve yaramaz. Çünkü biz ayni hamur içinde yoğrulmuş vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan halkımızın neferleriyiz. Bu nedenle birlikte sorunların çözümünde birlikte çalışma yapmak her kesimin yararına olacağına inanıyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10