Asbaş : Beraberlik bize yakışmadı

Hafta sonunda konuk ettiği Vakıflar Güvenspor karşısında bir puanı son dakikalarda attığı golle kurtaran Çerkezköy Doğanspor'da Başkan Kazım Asbaş karşılaşmayı değerlendirdi. Takım?

25.10.2016 21:55:00 0
Asbaş : Beraberlik bize yakışmadı

“PUAN KAYBINA ÜZÜLDÜK”

 

Farklı kazanacakları karşılaşmadan bir puan ile ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydeden Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “ Çerkezköy Doğanspor olarak bu yıl her şartlarda başarılı olunması için tecrübeli  ve üstün nitelikli oyuncuların yer aldığı bir kadro oluşturduk. Oluşturduğumuz kadromuzda her mevkide rahatlıkla oynayabilecek en az üçer oyuncuda bulunuyor. Lig öncesinde hedefimizi Süper Lige çıkmak olarak belirledik. Kulüp Başkanı olarak hocalarıma ve futbolcularımıza başarılı olacakları konusunda inancım da tamdır. Haftaya lider giren takımımız farklı kazanacağı maçta Çorlu Vakıflar Güvenspor ile berabere kaldı. Bu skordan dolayı üzgünüz.Her türlü başarıyı yakalayacak güçte kadroya sahibiz. Alınan beraberlik ve kaybedilen iki puan masaya yatırılacak. Bundan böyle bu tür başarısızlıklar görmek istemiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızın bu hafta ki karşılaşmada puan kaybını telafi edeceğine inanıyorum” dedi.

 

“GALİBİYET SERİSİNE BAŞLAYACAĞIZ”

 

Yaşadıkları puan kaybı ile rakipleri ile aralarındaki puan kaybının da 1’e düştüğünü kaydeden Asbaş “Çerkezköy Doğanspor olarak efsaneleşmiş bir geçmişimiz var.Her maçımızı geçmişteki başarılarımızı devam ettirmek için sahaya çıkmamız gerekiyor.Biz ayni zamanda centilmenliğimiz konusunda da örnek bir kulüp olarak sahada yalnızca iyi futbolumuzu sergilemek  zorundayız.Bu yıl kesinlikle ne teknik kadromuzdan nede futbolcularımızdan başarısızlığa taviz verilmemesi konusunda da kendilerini uyarmıştım. Bundan böyle alacağımız bir beraberlik dahi takımın ilerleyen haftalarda puan kaybına neden olabilir. Bu nedenle tüm sporcu kardeşlerimi ve teknik kadromuzu uyarıyorum.Bizim galibiyetten başka düşüncemiz yok. Bundan böyle beraberlikler dahi hedefimize ulaşmada sıkıntı yaratır. İlk devreyi açık ara puan farkıyla lider bitirmeliyiz ki ikinci devre daha rahat ve stresiz futbol oynayalım. Bizlere yakışanda her zaman sahadan galip ayrılmaktır.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10