"İlçemizin kalkınmasına katkı sağlamak için çalışacağız"

15 Ekim tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkana atanan Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretlerine başladı. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatının t

Çerkezköy 25.10.2016 22:13:00 0

AYDENİZ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “MHP Çerkezköy İlçe yönetimi olarak yeni göreve gelmemiz münasebetiyle bu gün sizlere tanışma ziyareti yapmak istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.  Milliyetçi Hareket Partisi yeni yönetimi olarak Çerkezköy’ün hızlı gelişimine ayak uydurmaya ve ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamak için çalışacağız” diye konuştu.

 

“SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİMİZİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARIDIR”

 

Ziyaretten ötürü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ve sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Biz Çerkezköy’ü çok seviyoruz. Çerkezköy’ün daha iyi yarınlara gelmesi için çalışıyoruz. Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için siyasi parti ilçe teşkilatlarımızın da üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığına inanıyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10