Ölümden döndüler

Cezaevi kavşağı ile Yünsa Kavşağı arasında meydana gelen kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Taha K., iki beton bariyeri yan yatırdıktan sonra yan yatmış vaziyette bariyerl

Çerkezköy 25.10.2016 22:16:00 0
Ölümden döndüler

KENDİ ŞERİDİ ÜZERİNDE KAZA YAPTI

 

Dün akşam saat 19.15 sularında meydana gelen kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Cezaevi ile Yünsa Kavşağı arasında meydana gelen kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; 59 UR 915 plakalı araç sürücüsü Taha K., mesai arkadaşları Muhammet Ali Ü. ve Yunus Emre K. ile işten çıkarak eve gittikleri esnada kendi şeridi üzerinde kaza yaptı.

 

HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

 

Araç şoförü Taha K.’nin araçta bulunan arkadaşları şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerinde önce beton bariyerlere çarptığını ardından da yan yatmış halde bariyerlerin üzerinde durduklarını ifade ettiler. Çarpmanın etkisiyle iki beton bariyer yan yatarken, araç şoförü Taha K. ise hafif şekilde yaralandı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldılar. Kazanın ardından Trafik ekipleri ise trafik akışını kontrollü olarak sağlarken, çekici yardımıyla aracın yoldan kaldırılmasının ardından araç trafiği normal akışına döndü.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10