Doğanspor'lu Veteranlar lige galibiyet ile başladı

Bu yıl Tekirdağ deplasmanlı Veteranlar ligi A grubunda yer alan Çerkezköy  Doğanspor Veteranlar takımı ligin ilk müsabakasında  Kapaklı Stadında konuk ettiği Tekirdağ Dost Veteranlar takımını 3-2 m

26.10.2016 20:15:00 0
Doğanspor

İLK YARIYI 2-0 ÖNDE KAPADI

 

Karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor Veteranlar Takımı Hakan, Mustafa, Ömer, Bayram, Abdullah, K.hakan, Ergun,Gürol,Fikret,Celal,Yıldıray kadrosu ile çıktı. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Çerkezköy Doğanspor Veteranlar Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Etkinliğini sürdüren ev sahibi ekip ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde geliştirdiği atakta bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini 2-0 önde tamamladı.

 

GALİP AYRILDI

 

Çerkezköy Doğanspor Veteranlar takımı maçın ikinci yarısına farkı arttırmak oyuna yine hızlı başladı. Ancak  rakibi Tekirdağ Dost Veteranlar Takımı ikinci yarı daha derli toplu ve akılcı futbol oynamaya başladı. İkinci yarının ortalarında 63. Dakikada Tekirdağ Dost Veteranlar bir gol kaydederek farkı bire indirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Doğanspor Veteranlar takımı 71. Dakikada durumu 3-1 yaptı.82. dakikada Tekirdağ Dost Veteranlar Takımı bir gol daha kaydederek durum 3-2 oldu ve müsabakada başka gol sesi çıkmadı . Karşılaşmanın her iki yarısında da iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kart görürken, karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor Veteranlarının 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

 

Çerkezköy Doğanspor  Veteranlar  takımı  Antrenörü Melih Gedikoğlu , takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu ve bu nedenle galibiyetle başlamanın kendilerine büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti. Gedikoğlu, “Bu yıl katıldığımız deplasmanlı veteranlar liginde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz. Hedefimizde şampiyonluk.  İyi bir kadroya sahibiz. Tek eksiğimiz taraftar. İnşallah önümüzdeki haftalarda taraftarlarımızda maçlara gelerek bizlere destek olacaklarına inanıyoruz. İlk maçımızda galip gelerek üç puan almamızdan da mutluyuz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10