Halkımız mağdur oluyor

MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, İlçe de yaşanan su kesintileriyle alakalı olarak yaptığı basın açıklamasında, "İlçemizde son günlerde yaşanan su kesintisi halkımızı b

Kapaklı 28.10.2016 19:05:00 0
Halkımız mağdur oluyor

MAĞDURİYET GİDERİLECEK Mİ?

 

Kapaklı da yaşanan su kesintileriyle alakalı olarak sosyal medya üzerinden açıklama yapan MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, “Kapaklımız gün geçtikçe büyüyen ve gelişime ihtiyacı olan bir ilçemizdir. Büyükşehir’e bağlı olan bir ilçenin bu tür sorunlarla karşı karşıya kalması bizleri düşündürmekte yapılan su ve elektrik kesintisi hizmette büyük bir kusurun olduğunu göstermektedir. Yetkililere soruyoruz halkın mağduriyetini giderebilecek misiniz? Önümüzdeki kış günlerinde ufak bir rüzgarda yine elektriksiz mi kalacağız? Ufak bir arızada susuz mu kalacağız? Sık sık yaşanan elektrik kesintileriyle esnafı mağdur etmeye devam edecek misiniz? Sık sık yaşanan su kesintileriyle Cuma namazına giden cemaate abdest aldırmayacak mısınız? Her alanda eksik bir ilçe olduğumuzun farkına varıp ne zaman çalışmaya başlayacaksınız? Bizler ilçemizin sıkıntılarını çözmek için elimizden geleni yapmaya hazırız ya siz ? Büyükşehir Belediyesi ne zaman Kapaklıda faal duruma geçecektir?” diye konuştu.

 

HALKIMIZIN MAĞDUR EDİLMEMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ

 

Türker açıklamalarının sonunda ise, “Sorularımıza cevap beklerken önce suyun gelmesini beklemenizi yüzünüzü yıkadıktan sonra eliniz vicdanınızda cevaplamanızı diliyoruz. Mağduriyetin giderilmesini Kapaklı halkı adına istiyor ilçemizin bu tür küçük sorunlarla mağdur edilmemesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10