Bir moral kahvaltısı da Uyumaz'dan geldi

1911 Çerkezköyspor takımı, zorlu Çorlu Kültürspor deplasmanı öncesinde organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programını organize eden Yönetim kurulu üyesi Harun Uyumaz kahvaltı

30.10.2016 17:41:00 0
Bir moral kahvaltısı da Uyumaz

ZORLU DEPLASMAN ÖNCESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

 

1911 Çerkezköyspor takımı ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Çorlu Kültürspor takımına konuk olacak. Zorlu deplasman öncesinde futbolcular ile teknik heyet, yönetim kurulu üyesi Bizim Hafriyat’ın sahibi Harun Uyumaz tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi.

 

KAHVALTI YALI RESTAURANT’TA DÜZENLENDİ

 

Yalı Restaurant’ta saat 10.00’da düzenlenen kahvaltı programına 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Kahve Diyarı İşletmecisi Özcan Ballı, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, Yönetim Kurulu üyeleri Harun Uyumaz ile Sunay Çavuşoğlu, Teknik Direktör Yüksel Ersan, Yardımcı Antrenör Soner Çelik, teknik kadro ve futbolcular katıldı.

 

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

Kahvaltı programını organize eden Bizim Hafriyat sahibi Harun Uyumaz, yaptığı konuşmada, “Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum. Şehrimizin takımına elimizden geldiği kadarıyla lig sonuna kadar destek olmak isteriz. İnşallah bu sezonu şampiyon olarak tamamlarlar ve üst liglerde Çerkezköy’ü temsil ederler” ifadelerini kullandı.

 

DESTEĞİNİ ESİRGEMEYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı konuşmada, “Bizlere verilen değer ve güveni boşa çıkartmamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve Çerkezköy’de futbolu ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. İnşallah sezonu en iyi şekilde kapatıp bu sene hak ettiğimiz yerlere ulaşacağız. Bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10