Bayraklarını bir hafta boyunca korudular

Zübeyde Hanım Anaokulu 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında dün saat 11.00'da düzenledikleri "Bayrağına sahip çık" projesini tanıttı. Proje kapsamınd

Çerkezköy 31.10.2016 19:29:00 0
Bayraklarını bir hafta boyunca korudular

SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Zübeyde Hanım Anaokulu’nda ‘Bayrağına sahip çık’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde öğrencilerin kendi hazırladıkları Türk bayraklarını çantalarında bir hafta boyunca zarar vermeden eve götürüp getirmeleri istenirken, bayrağı zarar vermeden öğretmenine teslim eden öğrencilere projeyi tamamladıkları için sertifikaları takdim edildi.

 

ANLAMLI PROJEDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Arzu Gündüz yaptığı konuşmada, “Çocuklara 15 Temmuz demokrasi mücadelesi ile ilgili farkındalık yaratmak için farklı etkinliklere de yer verdik fakat öğrencilerin yaşları itibariyle küçük oldukları için böyle bir proje ile anlatılmasının daha etkili ve kalıcı olduğunu düşündük. Okul öğretmenlerimizden Tuğçe Korkmaz ve diğer öğretmenlerimize bu anlamlı ve güzel projelerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca projeye aktif katılım göstererek bizleri üzmeyen öğrencilerimize de teşekkürü bir borç biliyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10