CHP'liler operasyona tepki gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları yönetimi, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik düzenlenen operasyona tepki gösterdi. 

Çerkezköy 1.11.2016 20:08:00 0
CHP

DESTEK VERDİLER

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları yönetimi Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu protesto etmek amacıyla Çerkezköy'ün çeşitli yerlerinde okuma eylemi gerçekleştirdi. CHP İlçe Teşkilatı ile Çerkezköy Belediye Binası önün ve çay bahçelerinde Cumhuriyet Gazetesi okuyarak operasyona tepki gösteren CHP’liler Cumhuriyet Gazetesi'ne de destek verdi.

 

BASKICI UYGULAMALARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

 

Düzenledikleri eylem hakkında konuşan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “İktidar partisi giderek artırdığı faşist ve baskıcı uygulamalarına,  Cumhuriyet Gazetesi'ne yaptığı operasyonla bir yenisini daha ekledi. FETÖ’ye destek verme adı altında yapılan bu baskınlarla, yıllarca ömrünü bu gibi örgütlenmelere karşı çıkarak geçirmiş, bu örgütlerden zarar görmüş kişi ve kurumlar bir bir işten atılmakta, kapatılmakta ya da tutuklanmaktadır” ifadelerini kullandı.

 

UMARIM BU KÖTÜ GİDİŞİ GÖRÜRLER

 

Alaca konuşmasının sonunda ise, “İktidar muhalif olan, iktidarı eleştiren bütün kesimleri kendine düşman görmekte ve intikamcı bir zihniyetle ülkemizin geleceğini ateşe atmaktadır. Umuyoruz ki iktidar mensupları bu kötü gidişi görür ve basınımız özgürce, halka gerçekleri anlatabileceği ortama kavuşur" dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10