As, "Sıkıntıların çözümü için çalışıyoruz"

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As oda üyesi şoförlerin sorunlarını dinleyerek çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 1.11.2016 20:16:00 0
As,

ÖĞRENCİ SERVİSİ ÇEKEN KOOPERATİF ŞOFÖRLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Mustafa As dün de oda üyesi Öğrenci Servisi  Taşımacılığı yapan Kooperatifleri de ziyaret ederek Kooperatif üyesi şoförlerin sıkıntılarını dinledi. Başkan As ‘ Odamız üyelerinin sıkıntı ve sorunlarının çözümü için ziyaretler yaparak oda olarak neler yapabiliriz diye  sorunları yerinde dinliyorum ve çözümlenmesi içinde ne yapmamız gerekiyorsa yasalar kapsamında çözüme kavuşturulması için gerekli girişimlerde  bulunuyoruz” dedi.

 

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

As “ İlçemizde öğrenci servisi taşımacılığı yapan odamız üyesi kooperatifleri ziyaret ettim ve Kooperatif  üyesi şoför arkadaşlarımızdan sorunlarını tek tek dinledim. Öğrenci Servisi Taşımacılığı yapan bu arkadaşlarımız sorunlarında okul önünde öğrenci servislerinin park alanına sivil araçların gün boyu park ettiğini, bu araç parklarının büyük  sıkıntı yarattığını kendi park yerlerine giremedikleri için yol ortasında öğrenci indirip bindirmek zorunda kaldıklarını kaydettiler. Buralara park eden araç sahipleriyle de her gün büyük bir sorun yaşadıklarını ve yetkililerin bu konuya acilen bir çözüm bulmasını istediklerini söylediler. Ayrıca bu konuda okul yöneticilerinin de kendilerine yardımcı olmasını dile getirdiler.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10