Veteranlar üç puan hedefliyor

Çerkezköy Doğanspor Veteranlar takımı oyuncuları Pazar günü Saray deplasmanında Sarayspor Veteranlar takımı ile yapacağı müsabakadan üç puan hedeflediklerini belirttiler.

3.11.2016 18:56:00 0
Veteranlar üç puan hedefliyor

SARAY KARŞISINDA DA HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN

 

Çerkezköy Doğanspor  Veteranlar Takımı ikinci kaptanı Mücahit Özkan,  “Tekirdağ Veteranlar ligine Çerkezköy Doğanspor Veteranlar takımı olarak  iyi bir başlangıç yaparak üç puan aldık. Birinci Amatör lig B grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Takımımız Doğanspor gibi bizde bu kulübün bir parçası olarak bizimde hedefimiz Veteranlar liginde şampiyon olmak. Bu nedenle bu hafta Saray’a Sarayspor Veteranlar takımı ile yapacağımız puan mücadelesinden sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

SIKI ŞEKİLDE HAZIRLANDIK

 

Mücahit Özkan, “Sarayspor Veteranlar takımı güçlü bir ekip. Karşılaşma öncesi hazırlıklarımızı Cumhuriyet Mahallesi tepe Emlak Konutları Piknik alanında yapıyoruz. Herkesin işi gücü olması nedeniyle maç hazırlıklarımızı burada geceleri yapıyoruz. Takım olarak maça hazırız ve kazanmak içinde sahada en iyi şekilde futbolumuzu yansıtacağız.  Geçmişten gelen centilmenliğimizi her zaman olduğu gibi bu müsabakada da centilmenliği ön planda tutacağız. Çerkezköylü spor severleri bizleri izlemek ve destek vermeleri için Saray’a  davet ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10