Akarsu Birlikspor şampiyon

S.S. Akarsu Birlik Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi'nin kendi minibüsçüler arasında düzenlediği sonbahar Halı Saha futbol Turnuvası önceki akşam oynanan müsabakalarla sona erdi.

4.11.2016 18:25:00 0
Akarsu Birlikspor şampiyon

TURNUVAYA 6 TAKIM KATILDI

 

Akarsuspor,Akarsu Birlikspor,Akarsu İşverenlerispor,Akarsu şoförlerispor,Akarsu Karmaspor ve Akarsu Durakspor olmak üzere 6 takımın katıldığı S.S. Akarsu Birlik Minibüsçüleri ve Otobüsçüleri kooperatifi Sonbahar Halı Saha futbol Turnuvası önceki akşam Rüzgar halı sahada oynanan final müsabakası ile sona erdi.

 

AKASU BİRLİK ŞAMPİYON OLDU

 

Final müsabakası öncesi turnuva  üçüncülüğü  ve dördüncülüğü için Akarsu İşverenlerispor ile Akarsu Karmaspor karşılaştı. Zevkli geçen müsabakada Akarsu İşverenlerispor Akarsu Karmaspor’u 9 -5 mağlup  ederek Turnuva üçüncüsü oldu.Final maçında da Akarsu Birlikspor ile Akarsuspor karşılaştı. Oldukça heyecanlı ve zevkli geçen müsabaka zaman zaman nefesleri kesti. Müsabakayı 12-6 kazanan Akarsu Birlikspor şampiyon oldu. Müsabakanın bitimiyle birlikte Akarsu Birlikspor oyuncuları bir birlerine sarılarak şampiyonluklarını doyasıya kutladı. Şampiyon takıma şampiyonluk kupasını kooperatif başkanı Ali Öztürk takdim etti.

 

ŞAMPİYONLUK KUPASINI ÖZTÜRK VERDİ

 

Kupa töreninde konuşan S.S. Akarsu Birlik Minibüsçüleri ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, “Sosyal faaliyetler kapsamında kendi kooperatif bünyemizde geçen yıl başlattığımız halı saha futbol turnuvaları, hem günün stresini atmak hemde kendi aramızda birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek acısından önemli olduğunu düşünerek gerçekleştiriyoruz ve gerçektende birlik ve beraberliğimizi bu halı saha futbol turnuvaları sayesinde de oldukça yüksek düzeye çıkarmış bulunuyoruz.Bu  halı saha futbol turnuvalarımız devam edecek.Şampiyon olan Akarsu Birlikspor Takımımızı tebrik ediyoruz.Ayrıca turnuvada ikincilik ,üçüncülük ve dördüncülü kazanan takımlarımız da olmak üzere turnuvaya katılarak derece yapamamış olan ve turnuvaya katkı sağlayan tüm takımlarımızı da ayrıca tebrik ediyor,turnuva boyunca tüm takımlarımızın göstermiş olduğu centilmenlikten  kendilerini dolayı da kutluyorum.”dedi.

 

TÜM MAÇLARIMIZI FİNAL HAVASINDA TAKIM OYUNU SERGİLEYEREK ŞAMPİYONLUĞU KAZANDIK

 

Turnuvada şampiyon olan Akarsu Birlikspor  Takım oyuncuları Sedat Demir,Tanju Erkal, Ercan Kahraman,Cihan  Memi,Mehmet  Çulha,Ersan Demirel’de, ortak yaptıkları açıklamada, “Turnuva öncesi hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik ve har maçımıza final maçı gibi çıktık.Hiç bir rakibimizi de küçümsemedik bizler yalnızca sahada takım oyununu sergiledik ve başarımızın sırı da bir birimizle iyi anlaşmamız ve takım oyunumuzu sahaya yansıtmamız oldu. Şampiyon olduğumuz içinde çok mutluyuz.Turnuvada yer alan tüm takımlardaki arkadaşlarımızda birlikte çalıştığımız  can ciğer arkadaşlarımız ve meslektaşlarımız onlarda sahada takımlarının başarısı için mücadele ettiler ancak bizler daha iyi bir performans ve iyi bir futbol sergileyerek fırsatları da iyi değerlendirmesini bilerek şampiyonluğu kazandık.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10