Kalyon: Karanlık günler geride kalacak

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, geçtiğimiz hafta yapılan 6.olağan kongrede Genel Başkanlığa seçilen Temel Karamollaoğlu'nun partilerine yeni bir ivme kazandıracağını kay

Çerkezköy 6.11.2016 21:09:00 0
Kalyon: Karanlık günler geride kalacak

“AYDINLIĞI SAADET PARTİSİ İKTİDARI İLE BULACAKTIR”

 

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon “ Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun işaret ettiği gibi ülkemizin son günlerde yaşadığı karanlık günler geride kalacaktır” dedi. Türkiye’nin bir obez hastası gibi her geçen gün şiştiğini fakat güçten ve kuvvetten düştüğünü söyleyen Kalyon “ Karanlık günler kısa sürede aydınlığa dönecek. İnsanların aydınlığı da Saadet Partisinin iktidarı ile buluşacaktır” diye konuştu.

 

“TERÖRÜ LANETLİYORUZ”

 

Son günlerde yaşayan hain saldırıları da kınayan Kalyon “Diyarbakır’da meydana gelen menfur terörist saldırıyı bütün nefretimle lanetliyor, bu alçak saldırı da hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Millet olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla sarsılıyoruz. Ancak, Türkiye tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de, el ele, omuz omuza vererek atlatacaktır. Terör yoluyla Türkiye’de kin ve nefret ortamı oluşturmaya çalışanlara asla fırsat vermeyecektir. Ne terörist unsurlar ne de terörü maşa olarak kullananlar,  Milletimizin basiret ve feraseti, güvenlik güçlerimizin sarsılmaz cesareti karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklardır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygularla bir kez daha şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10