Doğanspor liderliğini devam ettirdi

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda haftaya lider giren Çerkezköy Doğanspor 7.hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Büyükyoncalıspor'u üç golle geçerek üç puanını sahib

7.11.2016 23:11:00 0
Doğanspor liderliğini devam ettirdi

İLK GOL SİNAN’DAN GELDİ

 

Pazar günü oynanan karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın 15.dakikasında geliştirdiği atakta Sinan Amaçer’in kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için mücadele ederken, konuk ekip Büyükyoncalıspor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresi Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devre etkili oyununu devam ettiren Çerkezköy Doğanspor yakaladığı bir çok fırsatı değerlendiremedi.

 

PUANINI 19 YAPTI

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında beraberlik için yüklenen konuk ekip Büyükyoncalıspor karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 89’uncu dakikada Oğuzkan Çabuklar’ın ayağından bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Doğanspor’da uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Oğuzkan Çabuklar kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Çerkezköy Doğanspor puanını 19 yaparak liderliğini devam ettirirken, Büyükyoncalıspor ise üçüncü mağlubiyetini alarak sekiz puanda kaldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10