ÇEMYO kursiyerleri ziyaret edildi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kısa bir süre önce Halk Eğitimi Merkezi tarafından Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'nda açılan İngilizce kursunu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi.

Çerkezköy 9.11.2016 22:36:00 0
ÇEMYO kursiyerleri ziyaret edildi

ÇEMYO DA İNGİLİZCE KURSU AÇILDI

 

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 18 Ekim tarihinde Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nda İngilizce kursu açıldı. Yeni açılan kursu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, ÇEMYO Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman da eşlik etti.

 

AMACIMIZ SAYIYI ARTTIRMAK

 

İngilizce öğretmeni Hale Beyazıt Giray’ın verdiği İngilizce kursuna 27 kursiyer devam ediyor. Öğrencilerle bir araya gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yaptığı konuşmada, “ÇEMYO bizim için son derece çok önemli. Eğitimle yakından ilgiliyiz. Okul öncesinden başlayarak yüksek okula kadar her kademeyi yakından takip ediyoruz. Eğitimde marka kent olma iddiamız var ve bunu da adım adım gerçekleştiriyoruz. Halk eğitim de bunun bir parçası. 31 Ocak 2014 yılı itibariyle Halk Eğitimi Merkezi’nde büyük bir kampanya başlatmış bulunmaktayız. Bu kampanya da yaklaşık 35 bin kişiye ve 1500 kursa ulaştık. Amacımız bu sayıyı artırmak” dedi.

 

ÜNİVERSİTE VE YÜKSEK OKULLARDA BACASIZ BİR FABRİKADIR

 

Halk Eğitimi Merkezi kurslarını çok önemsediklerini sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, “Hedefimiz her mahalleye, sokağa ve eve ulaşmak. Vatandaşımıza bilgi ve beceri kazandırılmasını istiyoruz. İlçemizde iki Halk Eğitimi Merkezi binamız var. Eğitim alanında en iyi şekilde değerlendiriliyorlar. Yüksek okulumuzun bizim için çok önemli. Hem eğitimde marka kent olmanızda ana unsurlardan birisi hem de fabrikalar bölgesi dediğimizde, üniversite ve yüksek okullarda bacasız bir fabrikadır” diye konuştu.

 

BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

 

ÇEMYO’da Ege yöresi Halk oyunları kursunun da açıldığını ifade eden Kaymakam Metin Kubilay tüm kursiyerlere başarılar diledi. ÇEMYO Müdürü Can Burak Şişman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve HEM Müdürü Necmi Akman da kursiyerlere başarı dileyerek kursiyer sayılarının artması temennisinde bulundular. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10