Olaylar bir bir aydınlatılıyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe genelinde meydana gelen olayları bir bir aydınlatmaya devam ediyor.

Çerkezköy 11.11.2016 22:35:00 0
Olaylar bir bir aydınlatılıyor

AYDINLATILAN OLAYLAR

 

İlçe genelinde meydana gelen olayların aydınlatılmasının ardından yapılan açıklamada, ilk olarak 21 Ekim tarihinde meydana gelen faili meçhul olayla ilgili olarak yapılan çalışmalarda olayı şüpheli M.S. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilirken, sevk edildiği adli mercilerce ilk sorgulanmasına müteakip tutuklanarak cezaevine gönderildi. 23 Mayıs ve 27 Ekim tarihlerinde meydana gelen faili meçhul oto hırsızlığı olaylarıyla ilgili olarak yapılan çalışmalardan da olayları şüpheli F.K. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiş, şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalar devam ettiği sırada, şahsın Saray Jandarma Komutanlığı görevlilerince yakalandığı ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı ifade edildi.

 

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ VURAN ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Yapılan açıklamanın devamında ise, 16 Ekim günü Kartal sokak üzerinde bulunan Tredaş Hizmet binasında meydana gelen Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda da olayı şüpheli Y.T. isimli şahısın gerçekleştirdiği ve yakalandıktan sonra sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı belirtildi. 3 Kasım günü meydana gelen Özel İrmet Hastanesinde Özel Güvenlik görevlisinin Ateşli silahla Yaralanması olayı ile alakalı yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi T.K. isimli şahıs suça konu Silah ile birlikte yakalanarak sevk edildiği adli mercilerce ilk sorgulanmasına müteakip Adli Kontrol hükümlerine tabi tutularak Serbest bırakımlı tekrardan hakkında çıkarılan Yakalama Kararı neticesinde 8 kasım günü yakalanarak, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı ifade edildi.

 

TCDD GAR’INDA HIRSIZLIK MEYDANA GELDİ

 

Asayiş Büro Amirliği ekipleri 30 Ekim günü İstasyon mahallesi Hikmet Uğraş caddesi üzerinde bulunan TCDD Garı’nda meydana gelen Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmalarda olayı şüpheli A.S. isimli şahısın gerçekleştirdiğini tespit ederken, yakalanmasının ardından sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakıldı. 30 Ekim günü Öztrak caddesi üzerinde bulunan Seç market isimli işyerinde meydana gelen Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda neticesinde de olayı Ö.F.K. isimli şahısın gerçekleştirdiği tespit edilerek, yakalanmasının ardından sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakıldığı ifade edildi.

 

ADLİ MERCİLERCE SERBERST BIRAKILDI

 

26 Ekim günü meydana gelen faili meçhul  hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda olayı Suça sürüklenen çocuk E.Y. isimli çocuğun gerçekleştirdiği tespit edilirken, S.S.Ç yakalanarak sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakıldı. 13 Ekim günü müşteki Gonca isimli şahısın kendisini polis olarak tanıtan bir bay birde bayan şahıs tarafından parasının ve cep telefonun alınması suretiyle meydana gelen olayda, yapılan çalışmalar neticesinde olayın bayan şüphelisinin Ş.A. olduğu tespit edilirken, faili meçhul erkek şüpheli şahısın tespiti için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

 

ÇALIŞMALAR KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İlçe genelinde meydana gelen asayiş olaylarının aydınlatılması ile ilgili çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceği ifade edildi. Haber: Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10