Alözkan'dan Doğanspor'a kahvaltı jesti

Karabulut Emlak sahibi Cihan Alözkan düzenlediği kahvaltı organizasyonunda 1.Amatör Küme B grubunda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor takımı oyuncuları, teknik heyet ve yöneticileri ağırladı.

13.11.2016 18:13:00 0
Alözkan

TAKIMI AĞIRLADI

 

1.Amatör Küme B gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköy Doğanspor ligin 8.hafta karşılaşmasında Çorluspor takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda dün saat 13.00’de başlayan karşılaşma öncesinde Karabulut Emlak sahibi Cihan Alözkan saat 09.30’da H.K Hookah Lounge’de düzenlediği kahvaltıda teknik heyet ve yöneticileri ağırladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltı organizasyonunda dolayı eski futbolcuları Cihan Alözkan’a teşekkür ettiklerini kaydeden Çerkezköy Doğanspor Sportif Sorumlusu Sabri Asbaş, “Takımımız bu sene başarılı maçlar çıkarıyor ve esnaflarımızın düzenledikleri kahvaltı organizasyonları ile verilen güven ve destek bizleri mutlu ediyor. Bugün de zorlu karşılaşma öncesi Cihan kardeşimiz bizi ağırladı. Cihan Alözkan iki yıl Çerkezköy Doğanspor’da top koşturdu ve halen lisanslı oyuncumuzdur. Çorluspor’u da mağlup ederek yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz. Takım olarak tek hedefimiz ise Süper Ligdir” diye konuştu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kahvaltıda konuşan Karabulut Emlak sahibi Cihan Alözkan ise “ Uzun yıllar Amatör Liglerde top koşturdum. Geçen yıla kadar Çerkezköy Doğanspor’un başarısı için mücadele ediyorduk. İş hayatına atıldığımız için futbola ara vermek zorunda kaldık. Ancak Çerkezköy Doğanspor’un başarısı için elimizden geldiği ölçüde desteklerimizi devam ettiriyoruz. İnşallah bu yıl futbolcu kardeşlerimiz şampiyonluk ipini göğüsleyecektir. İlçemizde bulunan iş adamlarımızı ve esnaflarımızı amatör takımlarımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10