Korsan sıkıntısını Yel'e de anlattılar

Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, yaşadıkları korsan araç sıkıntısını bu seferde Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'e anlattı. Korsan araçlardan dolayı esn

Tekirdağ 13.11.2016 18:15:00 0
Korsan sıkıntısını Yel

KORSAN ARAÇLARIN ÇALIŞMADIĞI İFADE EDİLDİ

 

Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’i İl binasında ziyaret etti. Gündoğdu konu hakkında düzenlediği basın toplantısında, “yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Milletvekilimiz Mustafa Yel’i Ak Parti İl Başkanlığında ziyaret ederek korsan araç konusunda bilgilendirdik. Önceki görüşmemizden bu yana hiçbir sorunun çözülmediğini ve korsan araçların fotoğraflarını ek olarak sunmamıza rağmen gelen cevapta herhangi bir korsan aracın çalışmadığı ifade edildi” dedi.

 

GÖZ YUMULUYORSA S VE J PLAKALARIN NE ÖNEMİ VAR

 

Korsan araçlara göz yumulduğunu sözlerine ekleyen Gündoğdu, “bu araçların Bulgaristan sınırından gelip de buralarda çalışmadığını bizlerde biliyoruz. Bunlar Tekirdağ ilinde korsan çalışan araçlar. Madem bu araçlara göz yumuluyor o zaman S ve J plakaların ne önemi var. 60 bin TL plaka parası veren araçlar adeta yatıyor, korsan araçlar çalışıyor” diye konuştu.

 

HAKSIZLIĞA SON VERSİNLER

 

Yol belgeleri hakkında da konuşan Aşkın Gündoğdu, “Özellikle özmalı adı altında yol belgeleri dağıtılıyor. Bununda artık önüne geçilmesi gerekiyor. 180 TL’ye yol belgesi alınarak servis çekilmesi doğru değil. Haksız rekabetin önüne geçilmesini istiyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin önerge vererek bu yanlışların önüne geçip biz esnafların kanayan yarasına neden olan haksızlığa son versinler” ifadelerini kullandı.

 

SONUNA KADAR YANIMIZDA OLACAK

 

Aşkın Gündoğdu, gerekli sıkıntıları anlattıktan sonra Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in sonuna kadar yanlarında olduğunu söylediğini ifade ederek, “vekilimiz, hiç kimse haksız yere kazanç elde edemez diyerek, Bu tür sıkıntıları önceden de bildiğini ama artık bu işin üstüne daha çok gideceğini ve sıkıntıları ortadan kaldıracağını söyledi. Son olarak da sonuna kadar yanımızda olduğunu belirterek, en ufak bir sıkıntıda kendisine bilgi vermemizi istedi” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10