Lider Çorluspor'u farklı geçti

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda haftaya lider durumda giren Çerkezköy Doğanspor sekizinci hafta karşılaşmasında Çorluspor'u farklı geçti

14.11.2016 17:52:00 0
Lider Çorluspor

GOL ERKEN GELDİ

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor maça Alkan, Ramazan, Alper, Naim, Bahadır, Ferhat Kuş, Onur, Ferhat Şenel, Ahmet kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile başlayan Çerkezköy Doğanspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. 15’inci dakikada kullanılan kornerde topu iyi takip eden Alper düzgün vuruş ile Çerkezköy Doğaspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

FARK ÜÇE ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Doğanspor’da 22.dakikada Ahmet şık bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı. Arka arkaya gelen iki golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Doğanspor’da sahneye çıkan Sinan Amaçer şık bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 3-0 öne geçirdi.

 

PUANINI 22 YAPTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda da rahat bir futbol ortaya koydu. 63.dakikada Çerkezköy Doğanspor’lu genç oyuncu Ferhat Kuş kaptırdığı topu muhteşem bir presle seyircilerinden de alkış alarak tekrar kazandı, bir anda kontratak haline dönüşen pozisyonda topu Onur’un önüne bıraktı,Onur hiç bekletmeden Doğanspor’un formda golcüsü Oğuzkan Çabuklar’ı gördü ve Oguzkan’da topu ağlara gönderdi 4-0. Doğanspor’un 5. golü günün ve maçın adamı Ahmet kaydetti ve skor 5-0 oldu. 75. dakikada Doğanspor kalecisi Alkan talihsiz şekilde sakatlandı ve oyundan çıktı. Son dakikaları antrenman havasında geçen maçın 88. dakikasinda Çorlu spor 1 gol bularak maçın sonucunu belirledi.Bu galibiyet ile birlikte Çerkezköy Doğanspor puanını 22 yaparak liderliğini devam ettirken, Çorluspor ise sekiz puanda kaldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10