Kapaklı Belediyesi SMÇ'ye katıldı

Kapaklı Belediyesi sosyal medya ekibi, Sosyal Belediyeler Akademisi (SOBA) tarafından 12-13 Kasım tarihlerinde Edremit'te düzenlenen 'Sosyal Medya Çalıştayı'na katıldı.

Kapaklı 14.11.2016 17:59:00 0
Kapaklı Belediyesi SMÇ

İLK KEZ DÜZENLENİYOR

 

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden il ve ilçe belediyelerinde görevli sosyal medya görevlilerinin katılımıyla, Sosyal Medya Çalıştayı düzenlendi. Edremit Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen çalışta ya sosyal medyayı aktif kullanan 32 belediyenin temsilcileri  katıldı. Sosyal medya alanında uzman kişiler ve sosyal medya fenomenleri tarafından eğitimlerin verildiği çalıştay açılışında Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki de hazır bulundu.

 

ÜLKE ÇAPINDA 32 BELEDİYE KATILDI

 

Çalıştayda katılımcı ve konuşmacılara katılım belgeleri ile çeşitli hediyeler verildi. Başkan Kamil Saka, çalıştayın açılış programının ardından, cep telefonu ile selfie çekti ve belediyenin sosyal paylaşım hesaplarından paylaştı. Edremit Belediyesi Sosyal Medya Sorumlusu Okay Önder, çalıştay ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sosyal medyayı aktif kullanan CHP’li belediyelerin dahil olduğu bir çalıştay gerçekleştiriyoruz. Amacımız, sosyal medyayı aktif kullanmayan belediyeleri aktif hale getirmek. Sosyal medyada hiç var olmayan belediyeleri de bu alana sokmak için uğraşıyoruz. Bugün Edremit’te misafir ettiğimiz ülke çapından 32 belediyemiz burada bulunuyor” dedi.

 

PLANLI VE DÜZENLİ ŞEKİLDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 

İstanbul’dan, Ankara’dan, Akdeniz’den, Marmara’dan bir çok belediye görevlisinin geldiğini ifade eden Önder, “Alanında uzman 3 misafirimiz bizlere, sosyal medyanın kurumsal kimliği strateji planlaması ve tanıtım çalışmalarıyla ilgili sunumlar yapıyor. Aramızda bulunan 3 belediyenin yetkilisi de çalışma yöntemleriyle alakalı sunum yapıyor. Belediyeler arası koordinasyonu bu şekilde sağlıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızı daha planlı ve düzenli şekilde hayata geçirebileceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10