Kitap ve eğlencenin tadını çıkardılar

Özel Gülerçin Koleji öğrencileri velilerinde katılımıyla hafta sonu gerçekleştirilen gezi ile TÜYAP, Akvaryum ve Torium alışveriş merkezini gezdiler.

Çerkezköy 15.11.2016 18:12:00 0
Kitap ve eğlencenin tadını çıkardılar

KİTAP KOKUSU İÇİNDE VAKİT GEÇİRDİLER

 

Özel Gülerçin Koleji İlkokul ve anaokulu öğrencileri ile velileri Cumartesi günü TÜYAP kitap fuarı ile Akvaryum’u gezerken, ortaokul ve lise öğrencileri de Pazar günü TÜYAP ve Torium alışveriş merkezine gezdiler. Okul yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Amacımız, çocuklarda okuma bilincini geliştirmek, farklı kitaplar hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve yazarları yakından tanıtmaktı. Velilerimiz ve öğrencilerimiz ilgilerine, isteklerine göre kitap stantlarındaki kitaplar hakkında bilgi aldılar. Kitap kokusu içinde iyi vakit geçiren velilerimiz ve öğrencilerimiz TÜYAP kitap fuarına gelmiş olmanın mutluluğunu yaşadılar” denildi.

 

GEZİDEN KEYİF ALDILAR

 

İlkokul ve anaokulu öğrencilerinin ikinci durağı Akvaryum oldu. Burada öğle yemeği yedikten sonra Akvaryum’u gezdiklerini ifade eden yetkililer, “Akvaryum‘ da çocuklar daha önce hiç görmedikleri balık çeşitlerini gördüler ve bu anları fotoğrafladılar. Akvaryum ve TÜYAP’ta hoş vakit geçiren velilerimiz ve öğrencilerimiz bu geziden çok keyif aldı” açıklamasında bulunuldu.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Pazar günü gerçekleştirilen gezi hakkında da bilgi veren okul yetkilileri, “Ortaokul ve lise öğrencilerimiz ile velilerin TÜYAP’tan sonraki durağı Torium alışveriş merkezi oldu. Kitaplarla geçirdiğimiz hoş vakitten sonra, diğer adresimiz olan Torium alışveriş merkezinde öğrencilerimiz öğle yemeklerini yediler ve alışveriş merkezi içinde bulunan çeşitli eğlence alanlarında vakit geçirdiler. Snowparkta kışın tadına erkenden vardılar. Lunaparkta doyasıya eğlendiler. Gezide emeği olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10