Dikkatsizlik beraberinde kazayı getirdi

Cezaevi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Dikkatsizlik sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada her iki araçta da büyük çaplı maddi hasar oluştu. Araçlar kaza mahallinden kald

Çerkezköy 15.11.2016 18:15:00 0
Dikkatsizlik beraberinde kazayı getirdi

CEZAEVİ KAVŞAĞI’NDA ÇARPIŞTILAR

 

Dün sabah 08.30 sularında meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. Cezaevi Kavşağı’nda gerçekleşen trafik kazası iddiaya göre şu şekilde gelişti; Kapaklı istikametinden Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Gazi Bozkurt idaresinde ki 59 TV 818 plakalı araç, Pınarça istikametinden Çerkezköy’e seyir halinde olan Ahmet Görmüş yönetiminde ki 07 AFS 97 plakalı araçla ışıklarda çarpıştı.

 

İKİ YARALININ SAĞLIK DURUMU İYİ

 

Çarpışmanın etkisiyle Ahmet Görmüş’ün idaresinde ki araç yaklaşık 10 metre savrularak trafik levhasına çarparak durabildiği ifade edildi. Kazanın ardından 07 AFS 97 plakalı araç sürücüsü Ahmet Görmüş ile 59 TV 818 plakalı araçta bulunan yolcu Arslan Cömert hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar.

 

ARAÇLAR ÇEKİCİ YARDIMIYLA KALDIRILDI

 

Meydana gelen kazanın ardından Trafik ekipleri kaza mahallinde gerekli incelemelerini yaparken, araç trafiği kısa süreli kontrollü olarak sağlandı. Gerekli kaza tutanaklarının hazırlanmasının ardından kazaya karışan iki araçta çekici yardımıyla kaza mahallinden kaldırıldı. Araçların çekilmesinin ardından araç trafiği normal akışına döndü.

 

TRAFİK IŞIKLARI YANMIYOR

 

Diğer yandan kaza olmadan önce trafik ışıklarının yanmadığı ve kazanın da bu sebeple gerçekleştiği ifade edildi. Trafik ekipleri trafik ışıklarıyla alakalı olarak yetkililere bilgi vererek kaza mahallinden ayrıldılar. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10