Asbaş "Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz"

Çerkezköy Doğanspor Pazar günü Ligin sekizinci hafta karşılaşmasında Çorluspor'u 5-1 mağlup edip zirvedeki yerini koruması kulüp yönetimi başta olmak üzere taraftarlarını oldukça mutlu etti

16.11.2016 18:21:00 0
Asbaş

“ÜÇ PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

 

Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş, hafta sonunda Çorluspor’u 5-1 yenerek alınan galibiyetin önemli olduğunu belirterek, “  Grubumuzun güçlü ekiplerinden Çorluspor ile yaptığımız puan mücadelesinde 5-1’lik farklı galibiyet elde eden takımımız bu galibiyetle önemli üç puan aldı. Alınan bu üç puan ayni zamanda liderlik koltuğumuzu da sağlamlaştırmış oldu. Bu hafta aldığımız galibiyet bizim için çok önemliydi ve takım olarak çok mutluyuz” dedi.

 

“RAHAT KAZANDIK”

 

Asbaş “ Çorluspor karşısında takımımız oldukça diri bir futbol sergiledi.90 dakika boyunca da oyundan kopmadı ve devamlı rakip kalede gol arayan taraf oldu. Rakibimizin bir iki atağı oldu ve yediğimiz golde defansımızın hatasından kaynaklandı. Bizim için önemli olan sahadan galip gelmekti ve galip gelerek sahadan ayrılmasını bildik.”diye konuştu.

 

“HER MAÇIMIZI FİNAL HAVASINDA OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş,  her maçlarını final havasında oynamaya devam edeceklerini de belirterek, “Sezon başında hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik ve her maçımızı final havasında oynamak ve kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Çorluspor karşısında da ayni şekilde oynayarak elde ettiğimiz farklı galibiyet ve aldığımız üç puan ortaya koyduğumuz güzel ve bilinçli olun sayesindedir. Bundan böylede sezon sonuna kadar ayni kararlılık ve disiplin içinde takımımız müsabakalara final maçı oynuyormuş gibi oynamaya devam edecek. Çerkezköy Doğanspor olarak puan kaybetmeye tahammülümüz yok” dedi.

 

“EMİN ADIMLARLA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

 

Başkan Kazım Asbaş” Bu yıl oluşturduğumuz güçlü kadro ile hedefimizi mutlak şampiyonluk için belirledik.Hiç bir zamanda takiplerimizi küçümsemedik ve küçümsemiyoruz.Eğer rakibinizi küçümserseniz sahaya istediğiniz oyunu yansıtamazsınız ve galip geleceğiniz maçı mağlup olarak bitirirsiniz.İşte Çerkezköy Doğanspor yönetimi olarak bizler oyuncularımıza devamlı olarak grubumuzdaki her takımın kendi ayarımızda güçlü bir ekip olduğunu ve sahada kesinlikle disiplinsizlik yapılmamsı gerektiğini ve takım oyunundan da kopmadan sahadan galip ayrılmak için gerekli oyunu oynamaları konusunda uyarıyoruz. Bu konuda antrenörümüzde ayni şekilde uyarılarda bulunduğu gibi antrenmanları da sıkı ve disiplinli şekilde yaptırıyor” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10