Hırsızlıktan aranırken eroin ile yakalandı

15 Kasım gecesi Otogar içinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olarak aranan Sadık Gümüş (30) emniyetteki sorgusu esnasında yapılan üst aramasında düzenekleriyle birlikte içime hazır uy

Çerkezköy 17.11.2016 19:26:00 0
Hırsızlıktan aranırken eroin ile yakalandı

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TESPİT EDİLDİ

 

Salı gecesi Çerkezköy Otogar’ında hırsızlık olayı meydana geldi. İddiaya göre 03.45 sularında bir yazıhanede meydana gelen hırsızlık olayının ardından harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları titiz çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen şahsı kamera görüntülerinden tespit etti.

 

ÜZERİNDEN EROİN ÇIKTI

 

Şahsın kimliğine ulaşan ve bir firmada muavin olarak çalışan Sadık Gümüş, (30) çalıştığı otobüsün arka kapısından indiği esnada ekipler tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahsın yapılan üst aramasında hem cüzdanında hem de cebinde düzenekleriyle içime hazır uyuşturucu madde (eroin) ile M.C.’ye ait B sınıfı ehliyet ele geçirildi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Sadık Gümüş, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde alınan doktor raporunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10