Turlin'den 1911'e galibiyet yemeği

Çerkezköy'ün tanınmış işadamlarından Hayrettin Turlin, hafta sonunda 1461 Karadenizspor takımını 4-1'lik skorla yenerek liderlik koltuğuna oturan 1911 Çerkezköyspor takımını organize etti?

18.11.2016 18:19:00 0
Turlin

LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURMUŞTU

 

Süper Amatör Lig’in 5.hafta karşılaşmasında 1461 Karadenizspor takımını konuk eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı ilk devre vasat bir görüntü çizerken, ikinci yarıda sergilediği mükemmel futbolla sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturmuştu.

 

MEKAN COFFEE BİSTRO’DA BİR ARAYA GELDİLER

 

1911 Çerkezköyspor takımının elde ettiği galibiyetin ardından Çerkezköy’ün tanınmış işadamlarından Hayrettin Turlin, Mekan Coffee Bistro’da galibiyet yemeği organize etti. Düzenlenen yemek programına Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemek sonunda konuşan kulüp Başkanı Murat Narçın, yemeği organize eden Hayrettin Turlin’e teşekkür ederek, “elde ettiğimiz başarının ardından galibiyet ve moral yemeği adı altında bizleri bir araya getiren Hayrettin Turlin abimize tüm yönetim ve oyuncularım adına teşekkür ediyorum. Başarıdan sonra bu tarz destek organizasyonlarının artarak devam edeceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

 

DESTEKLERİN ARTACAĞINA İNANIYORUM

 

Çerkezköy halkının yanlarında olmasının kendilerine güç verdiğini sözlerine ekleyen Narçın, “bundan sonra da önümüze bakarak emin adımlarla ilerleyeceğiz. Şampiyon olduğumuz taktirde şimdilik ismini vermek istediğim bir büyüğümüz yer mekan fark etmeksizin istediğini yerde yemek programı düzenleyecek. İlerleyen günlerde de bu ismi açıklayacağım. Yeter ki başarılı olalım ve inanıyorum ki bizlere olan destek günden güne artacaktır” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN ADI ÜST LİGLERDE DE DUYULSUN

 

Hayrettin Turlin ise yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor takımına çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Elimizden geldiğince desteklerimiz devam edecek. Çerkezköy’ün adının artık üst liglerde de duyulmasını canı gönülden istiyoruz. Düzenlediğim yemek organizasyonuna katılan herkese de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10