Doğum gününü özel insanlarla birlikte kutladı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin her ay dernek üyesi engelliler için düzenlediği doğum günü etkinliğine bu ay AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan sponsor oldu. 19 Kasım'da do

Çerkezköy 20.11.2016 18:11:00 0
Doğum gününü özel insanlarla birlikte kutladı

PROTOKOL KAPIDA KARŞILANDI

 

Saat 16.30 ‘da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi binasında gerçekleştirilen doğum günü etkinliğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve ilçe teşkilatı üyeleri, Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin, AK Parti Tekirdağ İl Sosyal Politikalar Başkanı Sevilay Bozdağan, Çerkezköy Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Vekili Ayla Kömür, dernek yönetimi ile özel insanların yakınları katılırken, dernek üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda açılış konuşması gerçekleştiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “  Bu ay 70 engelli kardeşimizle birlikte 19 Kasım doğumlu olan sayın Milletvekilimiz Ayşe Doğan’ın da doğum günüdür. Birlikte kutlamaktan gerçekten mutluluk duyuyoruz. Vekilimiz her zaman bizlere destek ve katkı veriyor. Hem vekilimizin hemde engelli kardeşlerimizin doğum günü kutlu olsun. Yine her zaman bizlerin yanında olan ve bu etkinlimizde de bizlerin yanında olan sayın kaymakamımız Metin Kubilay ve eşine de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Güzel bir günün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Bugün doğum günlerini kutladığımız engelli kardeşlerimiz ve Milletvekilimiz Ayşe Doğan’a nice yıllar diliyorum. Derneğimiz geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek sesini duyurdu. Çerkezköy Sakatlar derneğimizin her zaman yanındayız.Onlarda her zaman bizlerin yanında olmalarından mutluluk duyuyoruz.Derneğimizin çalışmaları gerçekten ülke çapında örnek olan çalışmalar olması nedeniyle çalışmalarında başarılar diliyorum. Amacımız engelli kardeşlerimizin sosyal ve her alanda daha çok yer almalarını sağlamaktır. Bu konuda üzerimize düşeni en iye şekilde yapma gayreti içindeyiz” dedi.

 

46. YAŞIMI SİZLERLE KUTLAMAKTAN MUTLUYUM

 

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan “Geçen ayda sizlerin etkinliğinde yer aldım  19 Kasım doğumlu olduğum için bu ayda etkinliğin sponsoru olmak istedim. Doğum günümü de sizlerle birlikte kutlamaktan mutluyum. Bundan böyle aldığım karar ile her yıl 19 Kasım’da doğum günümü sizlerle kutlayacağım. Geçtiğimiz hafta Ankara’ya gelerek bizleri ziyaret etmenizden de çok mutlu oldum.Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin her alanda yer alması içinde çalışıyoruz. Bugün sizlerin arasında kendimi kendi evimdeymiş gibi hissettim. Bu doğum günü etkinliğinde bizleri bir araya getiren dernek yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Genel merkezimiz tarafından alınan beş adet manuel tekerlekli sandalyeyi de ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere derneğimize teslim edeceğiz. Tüm engelli kardeşlerimin doğum günü kutluyor nice yıllar diliyorum.”dedi.

 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ VE ENGELLİLER GÖSTERİ YAPTI

 

Yapılan konuşmaların ardından TSD çerkezköy Şubesi Kadın kolları başkanı Zeynep Alışık’ın nezaretinde Engelliler çeşitli oyunlar oynadılar. Kredi Yurtlar kurumunda kalan üniversiteli öğrenciler de güne özel keman gösterisi ve çeşitli oyunlar sergileyerek özel insanlara unutulmayacak bir gün yaşattı. Doğum günü olan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan ve 70 engelli birlikte doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde söndürdüler.Pasta kesiminin ardından Doğan ve protokol üyeleri engelliler ve aileleri ile birlikte çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Programın sonunda ise AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan ve protokol üyeleri doğum günü olan engellilere çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10