Gündoğdu: UKOME yetersiz kalıyor

Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu dün yaptığı basın açıklamasında korsan servislerin diğer servisçi esnafını mağdur ettiğini kaydederek " UKOME korsan servisçi

Çerkezköy 21.11.2016 20:11:00 0
Gündoğdu: UKOME yetersiz kalıyor

DENETLEME VE UYGULAMA YAPMADI

 

Kalabalık üye grubunun katıldığı basın açıklamasında konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu “ Korsan araçlar Çerkezköy’de faaliyetlerini sürdüren servisçi esnafımızın kazancına ortak çıkıyor. Konuyla alakalı UKOME’ye fotoğraflar ve bilgilendirmeler sunmamıza rağmen Herhangi bir denetleme yada uygulama yapılmadı. Şarköy, Muratlı ve Hayrabolu’da ticari plaka fiyatlarının düşük olması nedeniyle oradan ticari plaka alınıyor. Bu araçların Çerkezköy piyasasında çalıştırılması ise bölgeselliğe aykırı oluyor. Yasayı delen kişiler defalarca görüntülenmesine rağmen UKOME bir çalışma yapmadı” dedi.

 

“KURUMLARI ZAN ALTINDA BIRAKMAYINIZ”

 

Basın toplantısına sonradan katılan ve servisçilerin sorunlarını dinleyen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As “ Servisçi esnafımızın her zaman birlik ve beraberlik içersinde sorunlarının üstüne gitmesi gerekiyor. Bunu da yaparken kurumları zan altında bırakmadan devletle birlikte iş birliği içerisinde bulunmalısınız. Tekirdağ'da bulunan 8 şoför ve otomobilciler odasına bu hassasiyet bildirilerek, ortak bir bilinç oluşturup sorunumuzun çözümü için destek bulmalıyız. Sorunlarımız çözülmezse UKOME'ye tepkimizi birlikte koyarız. Servisçilerimiz çuvaldızı kendisine batırması gerekiyor. 50 TL’lik yere 35 TL fiyat biçerseniz işin karşılığını alamazsınız ve piyasayı da öldürürsünüz” diye konuştu. Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, UKOME’nin gerekli incelemeleri başlatmaması durumunda kontak kapatma eylemi yaparak sokaklarda eylem yapacaklarını kaydetti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10