25 kilo mavi kapak topladılar

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye temin etmek amacıyla düzenlenen plastik kapak toplama kampanyasına destek veren Gazi Osman Paşa Mahallesi sakinlerinden Sevilay Güner, Ayşe Keskin ve mahalleli çocuklar, yaz boyunca topladÄ

Çerkezköy 21.11.2016 20:20:00 0
25 kilo mavi kapak topladılar

YAZ TATİLİNİ KAPAK TOPLAYARAK DEĞERLENDİRDİLER

 

Gönüllü çocuklara kapak toplamada eşlik eden Gazi Osman Paşa Mahallesi sakinlerinden Sevilay Güler ve Ayşe Keskin çocukların özel insanların tekerlekli sandalye ihtiyaçları olanların tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için yaz tatillerini kapak toplayarak değerlendirdiklerini belirterek “ Mahalleli çocuklarımızdan İsmail Arda Güler,Ali Recep Keskin,Abrar Ağırbaş,Aleyna Güler ve Ahmet Arda Coşkun adlı çocuklar yaz tatillerini engelli çocuklarımızdan tekerlekli sandalye ihtiyacı olanların bu yönde ihtiyaçlarının karşılanmasında vesile olmak için yaz tatillerini parklarda,yollarda mavi kapak toplayarak değerlendirdiler.Onların bu yönde yapmış olduğu çalışmalara bizlerde çocuklarımızda destek vererek kapak toplama sırasında yardımcı olduk.Yaklaşık toplanan 25 kilogram mavi kapağı bu gün Sakatlar Derneği başkanımız Hayrettin Çetinkaya’ya teslim ediyoruz. Bu konuda tüm çocuklarımızın  ve ailelerimizin duyarlı olması gerektiğine inanıyoruz. Engelli kardeşlerimize sandalye alımın konusunda az da olsa bir katkı sağlamış olduğumuz için mutluyuz” dedi.

 

“DUYARLI ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’da  “ Biz süre önce dernek olarak dernek üyesi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız mavi kapak toplama kampanyasına halkımızın duyarlılık göstererek katkı ve destek vermesinden son derece muyluluk duyuyoruz. Özellikle de öğrenci kardeşlerimizin de bu kampanyamıza devamlı olarak katkı sağlamış olmalarından dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz. Unutulmamalıdır ki her sağlam insan bir potansiyel engelidir. Bu nedenle engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının giderilmesi demek onları sosyal yaşama bağlanmalarını sağlamak demektir. İlçemizde ve ülkemizde böyle duyarlı insanlarımız var olduğu sürece biz tüm engelleri aşarız” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10