Öğretmenlere kalemli kutlama

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan okulları ziyaret ederek kalem ta

Çerkezköy 22.11.2016 21:32:00 0
Öğretmenlere kalemli kutlama

“HER ZAMAN HATIRLANMALIDIR”

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 13.00’de 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Atatürk İlkokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu ve 75. Yıl Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlere kalem hediye etti. Öğretmenlere hediyelerini teneffüs aralarında takdim eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “Öğretmenlerimiz sadece bu özel günde değil, her zaman hatırlanmalıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, onları bilgi ve beceri ile donatarak vatana millete hayırlı nesil olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

OKUL YÖNETİMİNİN DAVRANIŞI ŞAŞIRTTI

 

75.Yıl Ortaokuluna giden MHP’li heyet okul heyetinin Milli Eğitim Müdürlüğünden izin alıp almadıkları sorusu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bu konuyla ilgili müdürlükten izin almaya gerek duymadıklarını kaydeden MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlere hediye takdim edeceklerini ifade etti. Okulda hediye takdimi sırasında basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen okul yönetiminin davranışı tepki çekerken, MHP heyeti öğretmenler odasında bulunan öğretmenlerin gününü kutlayarak hediyelerini takdim ettiler.

 

Haber / Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10