Sabri Asbaş, "Bizleri onurlandırdınız"

Çerkezköy Doğanspor Kulübü her hafta müsabaka öncesi yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla bir arada kahvaltı programında gelmeyi sürdürüyor. Pazar günü de Çerkezköy derbisi öncesi öncesi Mek

27.11.2016 23:55:00 0
Sabri Asbaş,

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR’UN BAŞARILARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

 

Kahvaltı programı sonunda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlçemizde sporun tüm branşlarının çok daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen desteği verme gayreti içindeyiz. İlçemizde faaliyet gösteren tüm kulüplerimize de belediye olarak eşit mesafedeyiz.Bu yıl birinci Amatör lig B grubunda sezon başından bu yana çok iyi bir performans sergileyerek grup liderliğini sürdüren Çerkezköy Doğanspor’un başarılarını takdirle karşılıyoruz. Bu güzide ve efsane kulübümüzün takımını önümüzdeki yıl Süper Amatör Ligde mücadele edeceğine inanıyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

 

BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü As başkanı Sabri Asbaş’ta  “ Bu gün kahvaltı programımıza katılarak bizlerle birlikte olan belediye başkanımız Vahap Akay’a kulüp yönetimimiz,teknik heyetimiz ve futbolcularımız adına çok teşekkür ediyoruz.başkanımızı her zaman böyle etkinliklerimizde yanımızda görmek istiyoruz.Bu gün kahvaltı programımıza  katılmanız bizleri onurlandırdı” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10