Derbide gülen Doğanspor oldu

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda zirveyi ilgilendiren karşılaşmada temsilcilerimiz Çerkezköy Doğanspor ile Fevzipaşaspor Veliköy Sahası'nda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ma

27.11.2016 23:56:00 0
Derbide gülen Doğanspor oldu

GOL ERKEN GELDİ

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda saat 14.30’da başlayan karşılaşmaya her iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. İlk dakikalardan itibaren Fevzipaşaspor kalesinde gol arayan Çerkezköy Doğanspor arzuladığı gole ise 5.dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Sinan yerden düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Çerkezköy Doğanspor’u öne geçirdi.

 

İKİNCİ GOL AHMETTEN GELDİ

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Fevzipaşaspor ise beraberlik golü için pozisyonlar yarattı. Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk 30 dakikası Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın 32.dakikasında organize bir atak geliştiren Çerkezköy Doğanspor Ahmet ile bir gol bularak skoru 2-0 yaptı. Kalesinde ikinci golü gören Fevzipaşaspor oyun disiplininden koparken, Çerkezköy Doğanspor ise fark mücadelesi verdi.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı. Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı önde tamamlayan Doğanspor kontrollü futbolunu sürdürürken, Fevzipaşaspor ise yaptığı oyuncu değişiklikleri ile farkı indirmeye çalıştı. Rakibinin gol için geldiği dakikalarda organize ataklar geliştiren Çerkezköy Doğanspor’da sahneye çıkan Ahmet kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydederek skoru 3-0 yaptı. 78.dakikada Fevzipaşaspor Onur ile bir gol bularak umutlandı. Kalan dakikalarda ise her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte puanını 25 yapan Çerkezköy Doğanspor ligin ilk devresini lider tamamlamasını bildi. Üst üste ikinci mağlubiyetini alarak zirve yarışından uzaklaşan Fevzipaşaspor ise 18 puanla üçüncü sırada kaldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10