Ünal,  Mali Genel Kurulda güven tazeledi

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yıllık Mali Kongresini Cumartesi günü Kooperatif binasında gerçekleştirdi. Kongreye Birlik Temsilcisi Ahmet Karaca, Ticaret ve Tarım Bakan

Çerkezköy 28.11.2016 00:02:00 0
Ünal,  Mali Genel Kurulda güven tazeledi

DİVAN BAŞKANLIĞINI NECMİ KÜÇÜKKISA YAPTI

 

S.S. 972 sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi yıllık mali Kongresinde üyelerin verdiği önerge ile Divan Başkanlığına Necmi  Küçükkısa, katip üyeliklere Ersan Gürel ve Nedim Bayko getirilirken, kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

 

“BİN METREKARELİK DEPO YAPILACAK”

 

Kongrede konuşma gerçekleştiren Kooperatif Başkanı Nafis Ünal” Bu yıl çiftçiler olarak bereketli bir yıl geçirdik. Ürün fiyatları da beklentilerimiz doğrultusunda gerçekleşmesi bizleri mutlu etti. İnşallah önümüzdeki yıllarda da beklentilerimiz doğrultusunda fiyatların verilmesini umuyoruz. Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olarak ortaklarımıza her zaman daha iyi imkanlar sunmak için çalışmalar yapıyoruz. Kooperatifimizin yem deposu ihtiyacını da önümüzdeki günlerde ihalesi yapılarak temeli atılacak olan bin metre karelik bir depo binası ile gidermiş olacağız. Yem depomuz ürün aldığımız Yanıkağıl Mahallesindeki kooperatifimizin kendi yeri olan alım merkezine yapılacak. Ayrıca şu sanda mevcut hizmet binamızın yerine de yeni bir hizmet binası yapılacak bu konuda da Birlik Başkanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzle çalışmalar yürütüyoruz. Yanıkağıl alım merkezimizde alım zamanı uzun kuyrukların oluşması nedeniyle buraya bir de araç parkı çalışmalarımız var. Onu da yeni sezonda hazır hale getirmiş olacağız” diye konuştu.

 

GÜNDEM MADDELERİ TEK TEK KARARA BAĞLANDI

 

Başkan Ünal’ın konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Çalışma raporu, gelir gider ve bilanço oy birliği ile karara bağlanırken, yönetim kurulu da üyeler tarafından ibra edildi ve  oy birliği ili kabul edildi. Daha sonra birliğin belirlediği ilke esasları dikkate alınarak yapılması gereken çalışmalar ile kooperatif yönetimine huzur hakkı ödenekleri ve harcırahları görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin diğer maddeleri olan gayrimenkul alım satım yetkisi, imalat inşaat işlerinin yapılması oy birliği ile kabul edildi.

 

“BİZLER SİZLER İÇİN VARIZ”

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler kısmına geçildi. Dilek ve temenniler kısmında konuşma gerçekleştiren Kooperatif Başkanı Nafis Ünal” Bugün güzel bir kongre yaşamış olması nedeniyle ve duyarlılık göstererek çoğunluk sağlanarak yapılmış olması nedeniylede mali kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor,biz yönetime güveniniz dolayısıyla da tüm kooperatif ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizler sizler için varız. Her zaman ortaklarımızın daha iyi şartlarda üretim yapmasını sağlamak ve ürünlerin değerini alması içinde özveriyle çalışma yapmaktayız. İnşallah bundan böylede önümüzdeki yıllarda da bol ürün elde ederiz umudundayız.Trakya Yağlı Tohumlar Kooperatif Birliğimiz başta olmak üzere ona bağlı Kooperatifler olarak her zaman çiftçilerimizin yani ortaklarımızın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük aile üretimi ile Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Bu nedenle her ortağımız bizim için değerlidir. Ortaklarımızın çoğu burada bulunuyor olmasından bir kez daha hatırlatmada fayda gördüğüm bir husus ise 31 Aralık tarihine kadar tüm ortaklarımız Çiftçi Kayıt Sistem dosyalarını hazırlayarak İlçe tarım müdürlüğüne teslim etsinler”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10