Akay, Kızılpınar Mahallesinde çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli'yi ziyaret ederek, Kızılpınar'da devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Akay yaptığı açıklamad

Çerkezköy 28.11.2016 21:15:00 0
Akay, Kızılpınar Mahallesinde çalışmaları inceledi

KIZILPINARIN SIKINTILARINI ÇÖZÜMLEMEYE ÇALIŞIYORUZ

 

Başkan Vahap Akay “Kızılpınar mahallesinde  yapımına başladığımız alt yapı çalışmaları olmak üzere yakında başlayacağımız asfaltlama çalışmalarıyla da yol sorununu çözümlemiş olacağız.Diğer taraftan mahallenin diğer sıkıntılarının çözümü içinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Görev süremiz içinde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz.”dedi.

 

YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

 

Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli’de Başkan Vahap Akay’ın mahallede yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi vermesinden memnunluk duyduğu belirterek “ Mahallemiz her alanda hizmet bekleyen bir yerleşim yeri.Belediye başkanımız seçim öncesi verdiği sözleri tutarak mahallemizde yapılması ihtiyaç olan alt yapı başta olmak üzere asfaltlama ve diğer hizmetleri bir bir yapmaya başlamasından son derece mutluyuz. Mahallemiz bu gün bir çok ilçeden büyük bir yerleşim yeri, olması nedeniyle her alanda hizmet yapılması gereken öncelikli mahallelerden biridir” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10