Mandalı beton yol yapım çalışmalarını inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Pınarça-Çerkezköy arasında bulunan bağlantı yolunda devam eden beton yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kapaklı 29.11.2016 19:16:00 0
Mandalı beton yol yapım çalışmalarını inceledi

“RAHAT HALE GELECEK”

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Toplamda 3 bin 600 metre olan yolumuzda 6 metre olan genişliği 7,5 metreye çıkartarak çift yönlü ulaşım daha rahat hale getiriyoruz. Sıkıştırma beton işlemlerinin ardından aşındırma asfalt ve çizgilendirme çalışmaları ile çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

 

“IZGARALAR TEMİZLENİYOR”

 

İlçe merkezinde de çalışmalarının aralık vermeden devam ettiğini kaydeden Mandalı “ Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Canbazlar caddesindeki parkımızda panel çit yapım çalışmalarına başladı.  Yaşanabilecek su baskınlarına karşı yağmur suyunun rögarlara hızlı bir şekilde akışını sağlamak için ekiplerimiz ilçemiz genelindeki yağmur suyu ızgaralarını temizliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise Karaağaç Mahallesi Hamdi Kenar caddesine bağlı sokaklarda stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10