Polis memurlarından öğrencilere malzeme desteği

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ve Gelecekten umutluyum projesi kapsamında Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımına spor malzemeleri dün teslim edildi. Tekirdağ Toplum Destekli Pol

Tekirdağ 29.11.2016 19:19:00 0
Polis memurlarından öğrencilere malzeme desteği

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI ANLATILMIŞTI

 

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ve Gelecekten umutluyum projesi kapsamında Tekirdağ Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polis memurları Esin Kantar, Aycan Yenici, Hasan Kaya ile Mustafa Sevgi 13 Kasım tarihinde Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine güvenli internet kullanımı hakkında seminer vermişlerdi.

 

DESTEK VERİLECEĞİ İFADE EDİLMİŞTİ

 

Tekirdağ Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanları güvenli internet kullanımı, sanal alemde arkadaşlık ilişkilerinde karşılaşabilecekleri tehlikeler hakkında verdikleri konferansın ardından da proje kapsamında okulun futbol takımına spor malzemesi desteğinde bulunacakları ifade edilmişti. Dün saat 14.30’da okula gelen Tekirdağ Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanları konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldiler.

 

20 KİŞİLİK SPOR MALZEMESİ TESLİM EDİLDİ

 

Gelecekten umutluyum projesi kapsamında okulun futbol takımına 20 kişilik spor malzemesi desteğinde bulunan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanları güzel günlerde kullanmaları temennisinde bulunarak futbol takımına başarılar dilediler. Spor malzemelerinin içinde eşofman, forma, spor ayakkabısı, tekmelik, tozluk ve çanta hediye edildi. 

 

GEÇEN SENE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILDILAR

 

Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı geçen sene en iyi iki takım arasında yer alarak Türkiye Şampiyonasına katılırken ve bu malzeme desteğinin de bu başarıda büyük pay sahibi olduğu ifade edildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10