Tan Sağtürk Gülerçin'e konuk oldu

Özel Gülerçin Koleji tarafından her ay düzenlenen 'Yazarlar ile Buluşma' etkinliği kapsamında balet ve yazar Tan Sağtürk öğrencilerle buluştu. Söyleyişi ve imza gününde Gülerçin Koleji

Çerkezköy 29.11.2016 19:24:00 0
Tan Sağtürk Gülerçin

KİTAPLARI İMZALADI

 

Özel Gülerçin Koleji öğrencilerin, okuyan, düşünen, düşündüğünü ifade edebilen ve eleştiren öğrenciler olması amacıyla her ay “Yazarlar ile buluşma” etkinliği düzenlerken, etkinliğinin bu ayki konuğu ise ünlü balet ve yazar Tan Sağtürk oldu. Sohbet havasında ve oldukça keyifli geçen söyleşide öğrencilere; kariyer basamaklarını nasıl tırmandığını anlatan Sağtürk, başarıya ulaşmanın yollarını, örnekler vererek açıkladı. Eğlenceli ve hoş bir muhabbet havasında geçen söyleyişinin ardından balet, dizi oyuncusu ve aynı zamanda yazar olan Tan Sağtürk öğrencilerin hafta boyunca kurulan kitap standından aldıkları kitaplarını imzaladı.

 

“BALET VE BALERİNLİK KAVRAMLARINI ÖĞRETTİK”       

 

Yazarlar ve Buluşma” etkinliğine katılan Tan Sağtürk’e teşekkür eden Gülerçin Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Ömer Kürklü” Amacımız öğrencilerimize güzel sanatlarda dramatik sanatlar içerisinde yer alan bale sanatını tanıtmak ve ülkemizin en önde gelen baletlerinden olan Tan Sağtürk aracılığıyla balet, balerinlik gibi kavramları öğretmektir. Aynı zamanda öğrencilerimizle ünlü balet ve dizi oyuncusu Tan Sağtürk’ü tanıştırarak onları ileride hatırlayacakları güzel bir anı sahibi yapmaktır. Bu doğrultuda yapılan etkinliklerle amaçlarımıza ulaştık” diye konuştu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10