Cadde buz pistine döndü! Araçlar birbirine girdi

Cengiz Topel Caddesi üzerinde dün sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme kazada 9 araçta büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Kazaların yolun buzlanmasından dolayı meydana geldiği belirten araç sürücüleri

Çerkezköy 1.12.2016 20:01:00 0
Cadde buz pistine döndü! Araçlar birbirine girdi

YOLDA MEYDANA GELEN DON KAZALARA DAVETİYE ÇIKARDI

 

Cengiz Topel Caddesi üzerinde sabah 07.45 sularında meydana gelen kazada Bağdat Akarsu idaresinde ki 34 EF 3156 plakalı araç Atatürk Viyadüğüne doğru seyir halindeyken, numara 55 önüne geldiğinde önünde bulunan ve başka bir kazadan dolayı yol üzerinde bekleyen Adnan Yıldız yönetimindeki 34 AP 1576 çarptı. Çarpmanın etkisiyle Adnan Yıldız’ın aracının kayarak yine önlerinde başka bir kazadan dolayı bekleyen Osman Ak yönetiminde ki araca çarparak zincirleme kaza meydana geldiği öğrenildi.

 

YAKLAŞIK YARIM SAAT SONRA İKİNCİ KAZA MEYDANA GELDİ

 

Bağdat Akarsu yolun kaygan olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenilirken, meydana gelen zincirleme kazadan yaklaşık yarım saat sonra da 34 KF 7298 plakalı araç sürücüsü Nedim Kılıç, yolun kaygan olmasından dolayı Ersin Şengül idaresinde ki 01 PY 989 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle duramayan Nedim Kılıç’ın yol üzerinde bulunan ve önceki kazadan dolayı araçları çekmeye çalışan 59 TD 054 plakalı çekiciye vurduğu ifade edildi.

 

ÇARPMANIN ŞİDDETİYLE ORTA REFÜJE ÇIKTI

 

Meydana gelen kazanın ardından 01 PY 989 plakalı araç çarpmanın etkisiyle orta refüje çıktı. Meydana gelen zincirleme kazaların ardından trafik ekipleri araç yolunu trafiğe kapatırken, yapılan gerekli incelemelerin ardından araçların çekici yardımıyla kaza mahallinden kaldırılmasıyla araç yolu yeniden trafiğe açıldı.

 

SÜRÜCÜLER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ SUÇLADI

 

Kazaların ardından araç sürücüleri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait olan yol üzerinde meydana gelen don olayından dolayı gerekli önlemlerin alınmadığı ve sonuç olarak da kazaların meydana geldiğini ifade ederek tepkilerini sert bir üslupla dile getirdiler. Meydana gelen kazalarda 34 DF 9589, 34 PF 5723, 59 LZ 166 ve 34 DN 5307 plakalı araçlarında kazaya karıştıkları ve büyük çapta maddi hasar meydana geldiği ifade edildi.

 

ÇİMLER SULANDIĞI İÇİN BUZLANMA OLMUŞ

 

Çimlerin sabah saatlerinde sulandığını ve buzlanmanın da bu yüzden meydana geldiği ifade edilirken, kaza mahalline gelen temizlik işçileri yola savrulan araç parçalarını temizledi. Kazalarla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10