1911 Çerkezköyspor'da hedef galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 7.hafta Pazar günü oynanacak birbirinden zorlu karşılaşmalarla tamamlanacak.

2.12.2016 19:51:00 0
1911 Çerkezköyspor

HAFTAYA LİDER DURUMDA GİRDİ

 

Haftaya 13 puanla ilk sırada giren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor evinde beş puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü konuk edecek. Ligin beşinci hafta karşılaşmasında 1461 Karadenizspor’u konuk eden temsilcimiz rakibini 4-1 mağlup ederek büyük moral bulmuştu. Ligin altıncı hafta karşılaşması olan Kapaklıspor karşılaşması ertelenen temsilcimiz bu hafta oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını bir haftadır aralıksız bir şekilde sürdürdü. Bugün son antrenmanını yapacak olan temsilcimiz maç saatini bekleyecek. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”

 

Maça mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Bu hafta evimizde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü konuk edeceğiz. Ligde averajla haftaya lider durumda gireceğiz. Taraftarımız önündeki karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz. Maçın hazırlıklarını bir haftadır aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Maçın dostça geçmesini diliyorum. Bütün taraftarlarımızı da bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

KAPAKLISPOR ZORLU VİRAJDA

 

Haftaya averajla ikinci sırada giren Kapaklıspor ise deplasmanda Marmara Ereğli Belediyespor’a konuk olacak. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren Kapaklıspor hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdü. Çorlu Kültürspor’u deplasmanda mağlup ederek büyük moral bulan Marmara Ereğli Belediyespor üst sıralar için tekrar ümitlendi. Bu haftanın en zor karşılaşmaları arasında yer alan bu karşılaşma Pazar günü Marmara Ereğlisi Stadyumunda oynanacak. Zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”

 

Ligin en zorlu deplasmanına çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Bu hafta deplasmanda Marmara Ereğli Belediyespor’a konuk olacağız. Sezonun en zorlu deplasmanları arasında yer alan karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp zirveden kopmak istemiyoruz. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını ise bir haftadır sürdürüyoruz. Ben oyuncularımın karşılaşmadan üç puan ile döneceğine inancım da tamdır. Marmara Ereğli Belediyespor Çorlu Kültürspor deplasmanından aldığı galibiyet ile birlikte büyük moral buldu. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmadan üç puan istiyoruz” dedi.

 

HAFTANIN MAÇI ÇORLU’DA

 

13 puanla üçüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor ise evinde 12 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Karadenizspor’a konuk olacak. Bir önceki hafta Ergene Belediyespor karşısında son dakikalarda bulduğu gollerle galibiyet çıkartan Çorlu Kültürspor güçlü rakibi karşısında üç puan istiyor. Bir önceki hafta maçı ertelenen 1461 Karadenizspor ise 1911 Çerkezköyspor karşısında aldığı mağlubiyeti unutturup, zirveye tekrar ortak olmaya çalışacak. Haftanın en zorlu karşılaşmaları arasında yer alan Çorlu Kültürspor ile 1461 Karadenizspor karşılaşması Pazar günü saat 15.00’de General Basri Saran Stadyumunda oynanacak.

 

SARAY EVİNDE

 

Ligde ilk haftalarda kötü sonuçlar almasına rağmen son haftalar toparlanan Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde 12 puanda altıncı sırada bulunan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligde orta sıralarda mücadele eden iki ekibi karşı karşıya getirecek karşılaşmada ise Şarköyspor evinde Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Ligde Şarköyspor ve Ergene Belediyespor’un üçer puanları bulunuyor. Son haftalarda yakaladığı çıkışla üst sıralara tırmanan Saray Belediyespor ise ligin dibinde yer alan Büyükçınarlıspor’u konuk edecek. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

SİTESPOR’DA HEDEF GALİBİYET

 

Ligde beş puanla 11 sırada bulunan Sitespor ise deplasmanda ligin en alt sırasında bulunan Aşağı Sevindikspor’a konuk olacak. Bir önceki hafta evinde konuk ettiği Saray Belediyespor karşısında iki farklı mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanan Sitespor kalan dakikalarda kaydettiği iki golle karşılaşmadan bir puan çıkartmasını bilmişti. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp ateş hattından uzaklaşmak istediklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligin ilk haftalarında aldığımız mağlubiyetlerin ardından çabuk toparlandık. Haftalar ilerledikçe iyi bir oyun ortaya koyup puanlar aldı. Genç ve dinamik bir ekibiz. Geçtiğimiz hafta ise evimizde Saray Belediyespor karşısında mağlup duruma düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmayıp beraberliği bulmasını bildik. Bu hafta ise deplasmanda Aşağısevindikspor’a konuk olacağız. Rakibimizi mağlup edip yükselişe geçmek istiyoruz” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10