1911 Çerkezköyspor buldozer gibi 9-0

Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Hayrabolu Belediyespor Gençlik Kulübünü konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya k

4.12.2016 17:55:00 0
1911 Çerkezköyspor buldozer gibi 9-0

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Sedat, İsmail, Doğukan, Mücait, Sinan, Selçuk, Tezcan, Şafak,Ali Rıza, Deniz ve Hakan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Hayrabolu Belediye Gençlik Kulübü ise Eray, Samet, Erkan, Tugay, İbrahim, Güray, Alican, Fatih, Tugay, Barış ve Hasan kadrosu ile çıktı. Maça çok hızlı başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 4’üncü dakikasında golü buldu. Sağ kanattan Ali Rıza ile gelişen atakta topu iyi takip eden Deniz Sert şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte moral bulan temsilcimiz ikinci golü ise 6’ıncı dakikada buldu. Selçuk’un kullandığı kornerde Tezcan’ın ortasına iyi yükselen Sinan’ın vuruşunu kaleci Eray çıkardı. Dönen topu tekrar takip eden Sinan sert vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı.

 

FARK ÜÇE ÇIKTI

 

İlk altı dakikada gelen iki golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip Hayrabolu Belediyespor Gençlik Kulübü orta alandan çıkamadı. Özellikle kanatlardan etkili olan temsilcimizde Şafak ve Ali Rıza mükemmel bir futbol ortaya koydu. 11’inci dakikada sol kanattan seri çalımlarla ilerleyen Şafak Törin’in şık ortasında Deniz sert bomboş pozisyonda topu kafa ile auta gönderdi. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip en tehlikeli atağını 13 dakikada yakaladı. Ceza sahası içine gönderilen topa iyi yükselen Hasan’ın kafa vuruşunu kaleci Sedat mükemmel bir refleks ile kornere çeldi. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Doğukan’ın ortasında defansın arkasına iyi sarkan Deniz gelişine ayak içi vuruş gerçekleştirerek skoru 3-0 yaptı.

 

ÇOK RAHAT FUTBOL SERGİLEDİ

 

Çok rahat pozisyonlar bulan 1911 Çerkezköyspor 21.dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sol kanattan seri çalımlarla ilerleyen Şafak rakiplerini tek tek geçti. Ceza sahası içinde boş pozisyon bulan Şafak’ın vuruşu üstten auta çıktı. Rakibine ilk 30 dakikada zor anlar yaşatan temsilcimiz 32’inci dakikada  farkı dörde çıkardı. Tezcan’ın pası ile ceza sahası içine giren Hakan Tice rakip defans tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Hakan Tice kaleciyi ters köşeye yatırarak skoru 4-0’a getirdi. 33.dakikada sol kanattan hızlı gelen temsilcimizde topla buluşan Şafak seri çalımlarla ilerledi. Şafak’ın pasında topla buluşan Deniz’in çaprazdan sert vuruşunu kaleci Eray kornere gönderdi. 36’ıncı dakikada Selçuk’a sert müdahalede bulunan İbrahim karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü.

 

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

 

37.dakikada sol kanattan gelişen atakta Şafak’ın pası ile Mücahit hareketlendi. Hayrabolu Belediyespor Gençlik Kulübü defansı ofsayt diye durakladı. Mücahit’in ortasında kale önünde bomboş pozisyon bulan Deniz Sert fırsatçılığını konuşturarak kendisinin üçüncü takımının da beşinci golünü kaydetti. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan ve kanatlardan çok iyi organize olan 1911 Çerkezköyspor 40’ıncı dakikada önemli bir fırsatı daha değerlendiremedi. Şafak’ın sol kanattan kale içine gönderdiği topa Ali Rıza dokunamadı. 43’üncü dakikada Hayrabolu Belediyespor Gençlik Kulübünün kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Samet’in kafasını Mücahit çizgiden çıkarttı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

ŞAFAK’TAN ŞIK GOL

 

Karşılaşmanın ilk devresini 5-0 önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devre de boş durmadı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 51’inci dakikada Hakan Tice’nin şık golü ile farkı altıya çıkardı. Rakip kaleyi abluka altına almaya devam eden 1911Çerkezköyspor’da günün başarılı isimlerinden Şafak Törin sahneye çıkarak şık bir vuruş ile skoru 7-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında geliştirdiği her atak gol olan 1911 Çerkezköyspor’da bu kez sahneye Hakan Tice çıktı. 57’inci dakikada gelişen organize atakta topla buluşan Hakan Tice kendisinin üçüncü takımının ise sekizinci golünü kaydetti.

 

DOKUZ GOLLE KAZANDI

 

8-0’lık üstünlüğü yakalayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, yakaladığı bir çok fırsatı da değerlendiremedi. Karşılaşmanın 88.dakikasında ceza sahası içine gönderilen topu vole ile tamamlayan Sinan skoru 9-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 9-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu farklı galibiyet ile birlikte puanını 16 yapan temsilcimiz liderliğini devam ettirirken, Hayrabolu Belediyespor Gençlik Kulübü ise beş puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10