"Katliamların sona erdirilmesi için bir çaba ortaya konmalıdır"

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, partisinin Kapaklı ilçe teşkilatının  düzenlediği mahalle buluşmasına katıldı. Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Aydın Te

Tekirdağ 4.12.2016 18:00:00 0

“BÜTÜN DÜNYAYI YAKACAKTIR”

 

Saadet   Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi konuşmasında Türkiye’nin büyük zenginlikler üzerinde olduğunu belirterek,“ Bölgemizde her geçen gün artarak devam eden yangın, önce bölge ülkelerini, ardından da bütün dünyayı yakacaktır” dedi. Bölgemizde ve dünya üzerinde İslam diyarı olarak bilinen bütün coğrafyaların kan gölüne döndürüldüğünü, işgal ve katliamların son hızla devam ettiğini belirten Vakitçi, bu katliamları bütün dünyanın göz ardı ettiğini belirtti.

 

ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİNE DÖNDÜ

 

Irak’ın ardından Suriye’de yaşananların gözümüzün önünde cereyan ettiğini, milyonlarca Müslüman Suriyelilerin vatanlarından edildiğini, yüz binlercesinin katledildiğini hatırlatan Vakitçi “ABD, Siyonist İsrail ve AB ortaklığıyla gerçekleştirilen işgaller, katliamlar hem İslam dünyasında, hem de insanlık âleminin gözleri önünde yapılıyor. Ancak bunu görmelerine rağmen, kimsenin kılı kıpırdamıyor, katliamlar, işgaller sürdürülüyor. Etrafımız Ateş çemberine dönüştü. Siyonizm planlarını gerçekleştirmek için Irak ve Suriye’yi parçaladı. Şimdi İran ve Türkiye’yi birbirine düşürmek ve kardeş kavgası çıkartmak istemektedir. Buna müsaade edemeyiz. Bu yangın önce bölge ülkeleri, ardından da bütün dünyayı yakacaktır. Artık bunları bütün dünya bilmelidir. Yangının sönmesi, katliamların sona erdirilmesi için bir çaba ortaya konmalıdır” dedi.

 

İNSANLIK ÂLEMİ İSLAM BİRLİĞİ İLE KURTULACAKTIR

 

Vakitçi, Türkiye’nin AB kapılarında yarım asırdan beridir bağlı tutulduğunu ancak Milli Görüş olarak bunların asıl amacının Türkiye’nin gücünün yeni bir dünya gücü olarak ortaya çıkmasını engellemeye yönelik olduğunu söylediğini belirterek, Milli Görüş’ün lideri Necmettin Erbakan’ın sözlerini hatırlattı. AB’nin aldığı son kararla Türkiye’nin Şanghay Beşlisi’ne yanaşma çabalarının da beyhude olduğunu dile getiren Vakitçi, “AB, Türkiye’yi arasına almayacağını, o gücün bir Hıristiyan kulübü olduğunu yıllarca anlattık. Sonunda ne olduklarını ortaya koydular. Türkiye, ne Hıristiyan kulübünde, ne de Şanghay Beşlisi’nde işimiz yoktur. Bizim bütün dünyanın adalete, huzura kavuşabilmesi için Türkiye’nin önderliğinde İslam Birliği’ni kurmak zorundayız. Bütün İslam dünyasının da, insanlık âleminin de tek kurtuluşu İslam Birliği’dir” diye konuştu.

 

“FAİZ, ALIN TERİNİN DÜŞMANIDIR”

 

Murat Vakitçi  ülkede rant ekonomisi uygulandığını, bu faiz politikalarının milletin belini büktüğünü ileri sürerek, “ Faiz, alın terinin düşmanıdır. Ekonomiyi faizden kurtarmadıkça yatırım, üretim ve istihdam sağlamanın mümkün olmadığını bilmeliyiz. Vatandaşın ocağında tencere zor kaynıyor. Pazar sepetleri dolmuyor, et fiyatları fren tutmuyor, üretim yok, istihdam yok, işsizlik artıyor. Tarım çökmüş, hayvancılık can çekişiyor. İthal ürünler her yeri kaplamış. Köylerden şehirlere göç devam ediyor. Tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeten ülkeler arasında olan Türkiye bu özelliğini kaybetmiştir. Türkiye, yeraltı ve yerüstü zenginlikleri harekete geçirilmiş olsa, gidip Batı’nın kapılarında 3-5 kuruş için borç veya para dilenmeyecektir. Millet olarak, coğrafi olarak yeraltı ve yerüstü zenginlikleri üzerinde bulunuyoruz. Saadet Partisi’nin, Milli Görüş’ün iktidarında ancak bu zenginlikleri servete dönüştüreceğiz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10