Ak Parti'den Engelliler gününde anlamlı hediye

AK Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler gününü farklı bir şekilde kutladı. Engellilere destek olmak amacıyla tekerlekli sandalye dağıtımında bulunan AK

Çerkezköy 4.12.2016 18:11:00 0
Ak Parti

5 SANDALYE DAĞITTILAR

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve partililer 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Çerkezköy’de yardıma muhtaç engelli  vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulunarak anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi. Evlerinde özel insanları tek tek ziyaret eden partililer ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyelerini teslim ederek hem sıkıntılarını dinlediler hem de bol bol sohbet ettiler.

 

“HEM GÜLDÜK, HEM AĞLADIK”

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Politikalar Başkanlığında ilçede ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları ziyaret ederek kendilerine tekerlekli sandalye hediye ettiklerini kaydeden Ak Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır “  Bizler hepimiz birer engelli adayıyız. Sadece bugün değil her gün engelli vatandaşlar ile bir aradayız ve onların sorunlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Hepsinin dışında engelli kardeşlerimize bugün anlamlı birer hediye vermek istedik. Bununla birlikte 5 tane engelli kardeşimize tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Sadece tekerlekli sandalye değil biz onlara gönüllerimizi açtık.Nasıl ki; tohum toprağa emanet ise, sizde topluma emanetsiniz.

 

Ziyaretimizde özel insanlarla hem güldük, hem ağladık. Yüzlerdeki mutluluğun sebebi olmak bizi çok duygulandırdı. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Haber / Sibel BAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10