Manuel tekerlekli sandalye bağışladılar

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy şubesine bir adet manuel tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Tekerlekli sandalye tesliminde Çerkezköy'e Gönül v

Çerkezköy 5.12.2016 21:46:00 0
Manuel tekerlekli sandalye bağışladılar

BİR ADET MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞINDA BULUNDULAR

 

Çerkezköy’e Gönül  Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Derneğimizin faaliyete geçtiği günden bu yana sosyal hayatta da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için imkanlarımız nispetinde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz ve başarılı çalışmalarıyla da takdir ettiğimiz Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubemize ve üyelerine katkı  ve destek verme adına dernek yönetimi olarak bu derneğimize ne gibi fayda sağlayabiliriz düşüncesinden yola çıkarak derneğin tekerlekli sandalye ihtiyacı olan üyesine verilmek üzere bir adet manuel tekerlekli sandalye alarak derneğe başında bulunduk. Dernek alarak bir engelli kardeşimizin de böylece tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamış olmaktan da mutluluk duyuyoruz.  Her duyarlı vatandaşımızın engelli kardeşlerimize bu yönde yardım etmeleri ve yaşamlarını kolaylaştırmak için katkı vermeleri  gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

 

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAMIN HER ALANINDA YER ALMALI

 

Akay “ Engelli kardeşlerimizin yaşamın her alanında yer almaları için duyarlı vatandaşlarımız üzerine düşeni yapmalıdır. Biz Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak engelli kardeşlerimizi sosyal yaşama daha iyi bağlanmaları için geçtiğimiz günlerde öğrencilerle birlikte 10 engelli kardeşimizi Rahmi Koç müzesi gezisine dahil ettik. Bundan böylede yapacağımız etkinliklere engelli kardeşlerimize yer vereceğiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Varlık da “ Bugün bizleri ziyaret ederek bir adet manuel tekerlekli sandalye bağışında bulunan Çerkezköy’e Gönül Verenler Dernek Başkanı Murat Akay ve dernek yönetimine teşekkür ediyoruz. Derneğimiz üyesi ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize duyarlı ve hayırseverlerimizin her geçen gün artarak yardım da bulunarak katkı vermiş olmasından son derece memnunuz ve mutluluk duyuyoruz. Çünkü her sağlam insan bir potansiyel engelli olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Bu nedenle engelli kardeşlerimizin sosyal yaşama  sıkı sıkı bağlanmaları ve kendi ihtiyaçlarını kendileri görmeleri için bu tür yardımlara ihtiyaçları var.”dedi. Yapılan konuşmaların ardından manuel tekerlekli sandalye TSD yönetimine teslim edildi ve ardından iki dernek yönetimi birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10