Gazilerden Kubilay'a veda ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı ve dernek üyesi gaziler, İstanbul Sultanbeyli Kaymakaml

Çerkezköy 5.12.2016 21:47:00 0
Gazilerden Kubilay

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Sultanbeyli Kaymakamlığına atanan Metin Kubilay’a yeni görev yerlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan gaziler  “İlçemizde 3 yılı aşkın süredir hizmet eden Kaymakamımız Metin Kubilay birçok başarılı proje hayata geçirdi. Özellikle biz gazileri ve şehit yakınlarını da hiçbir zaman unutmadı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerlerinde de çok başarılı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

 

“BENİ YALNIZ BIRAKMADINIZ”

 

Ziyaretlerinden dolayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı ve gazilere teşekkür eden Kaymakam Kubilay “ 3 yılı geçen süreyle Çerkezköy İlçe Kaymakamlığım boyunca çok severek çalıştım. Çerkezköy’ü ve tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızı da çok seviyorum. Çalıştığım süre zarfında siz gazilerimiz de beni yalnız bırakmadınız. Sadece belirli günlerde ve bayramlarda değil bütün proje ve faaliyetlerimizde bizimle beraber oldunuz. Dualarınızı bizden esirgemediniz. Tüm gazilerimize ve şehit ailelerimize teşekkür ediyorum. Ailelerinize selam sevgi ve hürmetlerimi gönderiyorum” dedi.

 

“HER ZAMAN BEKLİYORUM”

 

Kubilay “ Bugün burada bulunuyorsak bunları aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Sizlere her zaman kapımız açıktır. İletişimimiz bundan sonra da devam edecektir. Haklarınızı helal ediniz. Hepiniz Allaha emanet olunuz” dedi.  Ziyarette son olarak gaziler yeni görevlerinin anısına Kaymakam Kubilay’a tablo takdim ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10