"Şampiyonspor Kulübü çok daha başarılı olacak"

Taekwando  Milli Takım Antrenörlerinden Erdal Erdoğan dün Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nü ziyaret ederek Kulüp Antrenörü Vural Ayaz ile görüştü ve bir süre de sporcuların çalış

Çerkezköy 6.12.2016 20:30:00 0

ERDAL ERDOĞAN HOCAMIZIN ZİYARETİNDEN ONUR DUYDUK

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz Taekwando Milli Takım Antrenörü Erdal Erdoğan’ın kulüplerini ziyaret etmesinden ve çalışmaları izlemesinden onur duyduklarını belirterek, “Milli takım antrenörümüz değerli hocamız Erdal Erdoğan’ın kulübümüzü ziyaret etmesinden son derece mutlu olduk ve onur duyduk. Ayrıca sporcularımızın çalışmalarını izleyerek kendi bilgi ve birikimleriyle de sporcularımıza taktik vermesi bizleri bir o kadar da memnun ve mutlu etti. Erdal Erdoğan hocamıza ziyareti nedeniyle şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum. Amacımız Taekwando sporunun ülkemizde çok daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlamak için bizlerde özverili bir şekilde yılmadan yorulmadan çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

 

ŞAMPİYONSPOR KULÜBÜ ÇOK DAHA BAŞARILI OLACAK

 

Taekwando Milli Takım Antrenörü Erdal Erdoğan’a Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün son yıllarda güzel bir çıkış yakalayarak ivme kazandığını ve ülke genelinde şampiyon sporcular çıkardığını ve gelecek yıllarda bu şampiyon sporcu adetini çoğaltacağına inandığını belirterek, “ Ülkemizde Taekwando sporu son yıllarda Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü gibi kulüplerimizin bu spor dalına gerekli önemi vermesi ve spor yapacak gençlere imkan sağlamasının önemi büyüktür. Bu nedenle bu tür kulüplerimize bölgesel yönetimlerin gerekli katkı ve desteği vermesi gerekmektedir. Dolayısıyla uzun bir süredir çalışmalarını yakından takip ettiğim ve son birkaç yıl içinde de oldukça başarılı çıkış yaparak şampiyon sporcular çıkaran Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü önümüzdeki yıllarda gerek ülke genelinde gerekse yurt dışı şampiyonalarda çok daha başarılı olacaktır. Çünkü çalışmaları bunun bir göstergesidir. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz hocamız azimli ve kararlı bir antrenördür. Bu nedenle sporcularının devamlı hedefini de şampiyonluk olarak motive ederek  başarılı olmaları yönünde çalışmalarını sürdürmesinden bizlerde çok memnunuz. Temennimiz bu çalışmalar neticesinde buradan çok daha fazla başarılı sporcuların çıkacağına ve ülkemiz sporuna kazandırılacağına inancımız tamdır” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10